Vijesti

ZNAK koji će se pojaviti na nebu svi će ga narodi vidjeti prije SUDNJEG DANA!

Sve više možemo primijetiti da se u svijetu vlada nemir od prosvjeda, potresa, poplave i druga događanja koja se zbivaju. Dani su postali sve teži i sve više u svijetu vlada nemiri. Možemo samo riječi da se bliži dolazak Gospodina po svoju crkvu pa tako  i sestri Faustini Kowalska je Isus pokazao da će prije sudnjega i najgoreg dana pojaviti na nebu križ koji će potvrditi dolazak Kralja na zemlju.


Iako će ga vidjeti svi narodi svijeta, dobro je znati zašto će nam Gospodin poslati ovaj znak!

Godine 1931. sveta Faustina Kowalska imala je svoje prvo viđenje Isusa Krista koji je tražio da naslika sliku prema onome što vidi, ali joj je rekao i mnoge druge važne stvari poput znaka njegova dolaska, koji će biti dan čitavoj zemlji.

Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu: svo svjetlo na nebu ugasit će se i bit će velika tama na cijeloj zemlji. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će veliku svjetlost, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana. – rekao joj je Isus!

Pročitajte cijeli zapis o prvom ukazanju Isusa svetog Faustinija Kowalskog koje je opisala u svom dnevniku:

‘Navečer, kad sam bila u ćeliji, ugledala sam Isusa, Gospodina, u bijeloj odjeći. Jedna ruka je podignuta za blagoslov kao znak, druga je dodirivala odjeću na grudima. Iz otvorenog dijela odjeće na prsima izlazile su dvije velike zrake: crvena i bijela. Šuteći promatrah Gospodina. Moja duša je bila prožeta strahom ali i velikom radošću. Nakon nekog vremena Isus mi reče:

“Naslikaj sliku prema onom što vidiš, s potpisom: Isuse, ja se uzdam u Tebe. Ja želim da se ta slika štuje, najprije u vašoj kapeli, a onda u cijelom svijetu. Ja obećavam da ona duša, koja štuje ovu sliku, neće biti izgubljena. Obećavam također, već ovdje na zemlji, pobjedu nad neprijateljima, posebno u trenutku smrti. Sam ću ih braniti kao svoju čast.”

Kad sam o tom izvijestila ispovjednika, dobila sam odgovor: “To se odnosi na tvoju dušu”. On mi reče: “Slikaj Božju sliku u svojoj duši”. Kad sam se vratila iz ispovjedaonice opet sam čula slijedeće riječi:

“U tvojoj duši nalazi se Moja slika i znak. Ja želim svetkovinu milosrđa. Želim da slika, koju ćeš ti kistom naslikati, bude svečano posvećena na prvu nedjelju poslije Uskrsa. Ta nedjelja treba biti svetkovina milosrđa. Ja želim da svećenici propovijedaju Moje veliko milosrđe prema grešnim dušama. Grešnik neka se ne boji približiti Mi se. Zrake milosrđa želim izliti na duše ljudi”.

Isus mi se potuži riječima:

„Nepovjerenje duša razdire moju nutrinu. Još više me boli nepovjerenje jedne izabrane duše. Usprkos Moje neiscrpne ljubavi ne vjeruju mi. Čak im nije dovoljna Moja smrt. Jao duši koja zloupotrebljava Moju ljubav“.

Kad sam kazala Majci predstojnici što Isus traži od mene, Majka uzvrati da Isusu treba jasnijim znakom dati da se razumije. Molila sam Isusa za jedan znak kao svjedočanstvo zato, – da si Ti zaista Bog i moj Gospodin i da od Tebe dolaze ove želje. Tada sam čula jedan nutarnji glas kako govori:

Ja ću dati da me poglavari upoznaju kroz milosti koje ću podjeljivati ​​preko slika.

Kad sam se htjela udaljiti od nutarnjih nadahnuća, reče mi Bog, On će od mene tražiti na Sudnjem danu mnogo duša.

Iscrpljena od nesigurnosti, pitala sam Isusa: “Isuse, jesi li Ti moj Bog ili neki duh? – Jer moji poglavari kažu da ima različitih zavaravanja i duhova. Ako si Ti moj Gospodin, tako molim, blagoslovi me daj mi znak.” Isus napravi veliki križ nada mnom, ja se prekrižih. Kad sam Isusa molila za oproštenje radi ove stvari, On reče da Mu s tim pitanjem nisam učinila nikakvu neprijatnost. Gospodin reče da Mu se moje povjerenje jako sviđa.

Piši slijedeće: Prije nego što dođem kao Pravedni sudac, doći ću kao Kralj milosrđa. Prije nego što započne Dan pravednosti ljudima dat će se sljedeći znak na nebu: svo svjetlo na nebu ugasit će se i bit će velika tama na cijeloj zemlji. Onda će se pojaviti znak križa na nebu i iz svih otvora, gdje su bile probijene ruke i noge Spasiteljeve, izvirat će veliku svjetlost, koji će neko vrijeme osvjetljavati zemlju. To će se dogoditi kratko prije Sudnjeg dana.”

O krvi i vodo, što potekoste iz Srca lsusova kao izvor Milosrđa za nas se ja uzdam u Te.


Izvor : medjugorje-news.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Bogu hvala što je narod napokon pogledao iskreno se poklonili…