Zlatan Stipišić Gibonni: Koje najveće Božje čudo možemo vidjeti svaki dan?

S vremenom od 2004. godine u kontinuitetu neke od HKR-ovih emisija ‘Zašto vjerujem’ – s podosta zanimljivim sugovornicima – bile su objavljene i na različitim YouTube kanalima, a stiglo je vrijeme i za ovaj najnoviji korak kroz portal Hrvatske katoličke mreže.


S njime je, eto, na vrata naših slušatelja, od sada i čitatelja, pokucalo ‘novo digitalno doba’ života i sudbine emisije u kojoj svjedoče živu vjeru osobe iz javnoga i društvenog života naše zemlje i hrvatskoga naroda. U jednoj od njih bio je gost Zlatan Stipišić Gibonni.

Zašto vjeruje kantautor Zlatan Stipišić Gibonni, pitanje je s kojim smo otvorili 11. sezonu emisije. Govorio je o trpljenju i strpljenju, o velikoj osobini poniznosti, te kako Gospodin oblikuje njegovu prgavu narav. Rekao je: Koje najveće Božje čudo možemo vidjeti svaki dan? Kako mu pomažu slabosti? Što misli pod ‘milost je nemilosrdna’ i zašto bi znanost neke odgovore trebala tražiti u vjeri? Tko je u njegovoj obitelji čudom ozdravio? Što su studenti teologije prepoznali u Gibonnijevim pjesmama? Zbog čega se ne bi nikada odrekao vjere u Krista?


Izvor: www.hkm.hr

 1,168 total views,  3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.