Zlatan Stipišić Gibonni: Koje najveće Božje čudo možemo vidjeti svaki dan?

S vremenom od 2004. godine u kontinuitetu neke od HKR-ovih emisija ‘Zašto vjerujem’ – s podosta zanimljivim sugovornicima – bile su objavljene i na različitim YouTube kanalima, a stiglo je vrijeme i za ovaj najnoviji korak kroz portal Hrvatske katoličke mreže.


S njime je, eto, na vrata naših slušatelja, od sada i čitatelja, pokucalo ‘novo digitalno doba’ života i sudbine emisije u kojoj svjedoče živu vjeru osobe iz javnoga i društvenog života naše zemlje i hrvatskoga naroda. U jednoj od njih bio je gost Zlatan Stipišić Gibonni.

Zašto vjeruje kantautor Zlatan Stipišić Gibonni, pitanje je s kojim smo otvorili 11. sezonu emisije. Govorio je o trpljenju i strpljenju, o velikoj osobini poniznosti, te kako Gospodin oblikuje njegovu prgavu narav. Rekao je: Koje najveće Božje čudo možemo vidjeti svaki dan? Kako mu pomažu slabosti? Što misli pod ‘milost je nemilosrdna’ i zašto bi znanost neke odgovore trebala tražiti u vjeri? Tko je u njegovoj obitelji čudom ozdravio? Što su studenti teologije prepoznali u Gibonnijevim pjesmama? Zbog čega se ne bi nikada odrekao vjere u Krista?


Izvor: www.hkm.hr

856 total views, 3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: