Vijesti

Zlatan Stipišić Gibonni: Koje najveće Božje čudo možemo vidjeti svaki dan?

S vremenom od 2004. godine u kontinuitetu neke od HKR-ovih emisija ‘Zašto vjerujem’ – s podosta zanimljivim sugovornicima – bile su objavljene i na različitim YouTube kanalima, a stiglo je vrijeme i za ovaj najnoviji korak kroz portal Hrvatske katoličke mreže.


S njime je, eto, na vrata naših slušatelja, od sada i čitatelja, pokucalo ‘novo digitalno doba’ života i sudbine emisije u kojoj svjedoče živu vjeru osobe iz javnoga i društvenog života naše zemlje i hrvatskoga naroda. U jednoj od njih bio je gost Zlatan Stipišić Gibonni.

Zašto vjeruje kantautor Zlatan Stipišić Gibonni, pitanje je s kojim smo otvorili 11. sezonu emisije. Govorio je o trpljenju i strpljenju, o velikoj osobini poniznosti, te kako Gospodin oblikuje njegovu prgavu narav. Rekao je: Koje najveće Božje čudo možemo vidjeti svaki dan? Kako mu pomažu slabosti? Što misli pod ‘milost je nemilosrdna’ i zašto bi znanost neke odgovore trebala tražiti u vjeri? Tko je u njegovoj obitelji čudom ozdravio? Što su studenti teologije prepoznali u Gibonnijevim pjesmama? Zbog čega se ne bi nikada odrekao vjere u Krista?


Izvor: www.hkm.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Vidjevši to, Šimun Petar pade do nogu Isusovih govoreći: »Idi…