Završena je 12. kampanja inicijative 40 dana za život

U nedjelju 3. studenog završila je 12. kampanja inicijative 40 dana za život. Održana je u rekordnom broju gradova – njih 33 na 35 mjesta bdjenja (jer se u Zagrebu i Splitu moli na dvije lokacije).


Ova je kampanja po mnogočemu bila posebna

“Ova kampanja puna je blagoslova i plodova. Od samog otvorenja i predivnih Marijanskih procesija i koncerata na kojima je diljem Hrvatske sudjelovalo oko 2500 ljudi, preko radosnih bdjenja na 35 mjesta diljem domovine, pa do tribina na kojima je Inicijativa u suradnji s nakladnom kućom Verbum predstavila knjigu “Neplanirano”.”, rekao je Ante Čaljkušić, predsjednik Inicijative.

Kampanja “Za dijete više!” odjeknula je diljem Hrvatske, a slike radosnih obitelji s više djece razveselile su sve koji su ih vidjeli.

U gradu koji je prvi put bio uključen u inicijativu spašen je jedan život

Organizatori znaju i za jedan spašen život tijekom ove kampanje, i to pred domom zdravlja u Zaprešiću, što je snažno svjedočanstvo jer je Zaprešić jedan od četiri nova grada uključena u ovu kampanju. Osim tog grada, tu su još i Poreč, Trogir i Vrbovec. Tri dana uoči početka jesenske kampanje, spašen je još jedan život!

Sudionika molitelja i volontera koji su sudjelovali u bdjenju pred bolnicama i domovima zdravlja bilo je 3200, a još puno više ljudi čulo je radosnu vijest o Inicijativi na promocijama knjige, procesijama, predstavljanjima Inicijative u župama.

Organizatori zahvaljuju svima koji su prisustvovali i pozivaju na daljnju molitvu

Promocije nas čekaju u još barem 12 gradova. Od tih preostalih gradova, tri grada su u Srbiji: Subotica, Sombor i Novi Sad. Članovi Inicijative se posebno vesele što će i tamo donijeti radosnu vijest o tome kako Inicijativa mijenja lice svijeta.

Organizatori zahvaljuju svima na svemu učinjenom za nerođene tijekom ove jeseni te pozivaju na ustrajnu molitvu i dalje.

“S velikom vjerom i nadom kako smrt nema zadnju riječ, zatvaramo bdjenja diljem Hrvatske do korizme, kada ćemo s čvrstom vjerom da će abortus prestati, ponovno stati na mjesta bdjenja i biti tu za sve one u potrebi.”, zaključila je Petra Milković, izvršna direktorica kampanje.


Autor: Rastimo u Vjeri

 2,048 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.