Aktualno

Završena je 12. kampanja inicijative 40 dana za život

U nedjelju 3. studenog završila je 12. kampanja inicijative 40 dana za život. Održana je u rekordnom broju gradova – njih 33 na 35 mjesta bdjenja (jer se u Zagrebu i Splitu moli na dvije lokacije).


Ova je kampanja po mnogočemu bila posebna

“Ova kampanja puna je blagoslova i plodova. Od samog otvorenja i predivnih Marijanskih procesija i koncerata na kojima je diljem Hrvatske sudjelovalo oko 2500 ljudi, preko radosnih bdjenja na 35 mjesta diljem domovine, pa do tribina na kojima je Inicijativa u suradnji s nakladnom kućom Verbum predstavila knjigu “Neplanirano”.”, rekao je Ante Čaljkušić, predsjednik Inicijative.

Kampanja “Za dijete više!” odjeknula je diljem Hrvatske, a slike radosnih obitelji s više djece razveselile su sve koji su ih vidjeli.

U gradu koji je prvi put bio uključen u inicijativu spašen je jedan život

Organizatori znaju i za jedan spašen život tijekom ove kampanje, i to pred domom zdravlja u Zaprešiću, što je snažno svjedočanstvo jer je Zaprešić jedan od četiri nova grada uključena u ovu kampanju. Osim tog grada, tu su još i Poreč, Trogir i Vrbovec. Tri dana uoči početka jesenske kampanje, spašen je još jedan život!

Sudionika molitelja i volontera koji su sudjelovali u bdjenju pred bolnicama i domovima zdravlja bilo je 3200, a još puno više ljudi čulo je radosnu vijest o Inicijativi na promocijama knjige, procesijama, predstavljanjima Inicijative u župama.

Organizatori zahvaljuju svima koji su prisustvovali i pozivaju na daljnju molitvu

Promocije nas čekaju u još barem 12 gradova. Od tih preostalih gradova, tri grada su u Srbiji: Subotica, Sombor i Novi Sad. Članovi Inicijative se posebno vesele što će i tamo donijeti radosnu vijest o tome kako Inicijativa mijenja lice svijeta.

Organizatori zahvaljuju svima na svemu učinjenom za nerođene tijekom ove jeseni te pozivaju na ustrajnu molitvu i dalje.

“S velikom vjerom i nadom kako smrt nema zadnju riječ, zatvaramo bdjenja diljem Hrvatske do korizme, kada ćemo s čvrstom vjerom da će abortus prestati, ponovno stati na mjesta bdjenja i biti tu za sve one u potrebi.”, zaključila je Petra Milković, izvršna direktorica kampanje.


Autor: Rastimo u Vjeri

(Visited 3 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koji put se netko žali da toliko ima posla da…