Aktualno

ZAPOČINJE JESENSKA KAMPANJA 40 DANA ZA ŽIVOT Dođite na ‘Marijansku procesiju za život’

Procesija je početak jesenske kampanje Inicijative 40. dana za život.
Udruga Hrvatska za Život organizira ‘Marijansku procesiju za život’ u čast Bezgrješnom Srcu Marijinu, koja će se održati 25. rujna u 17:30.


Procesija će krenuti od Kamenitih vrata, pjevanom krunicom s križem, kipom Gospe Fatimske, lampionima i svijećama proći će Trgom bana Josipa Jelačića i ulicama centra do bazilike Presvetog Srca Isusova, gdje će nakon Mise, koja počinje u 19 sati, uslijediti koncert ‘Zagreb Mariji’ s tradicionalnim i modernim marijanskim pjesmama, te dirljivo svjedočanstvo supružnika na temu ‘Za dijete više’. piše međugoje.info

Ovaj događaj ujedno je i početak jesenske kampanje Inicijative 40. dana za život koja će trajati od 25. rujna do 3. studenoga 2019. u 32 grada na 34 mjesta bdjenja, što ovu kampanju čini najvećom do sada.

Za sve dodatne informacije na raspolaganju vam stoje Ante na broj 099 883 2760 i Petra na e-mail 40danazazivot@gmail.com.


Izvor: Međugorje.info

(Visited 4 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Već smo pisali o ovoj tematici više puta i, svaki…