Obavijest

ZAMOLBA za sudjelovanje u objavljivanju Knjige – Zbirke pjesama „Ruža bijela“

Dragi posjetitelji. Evo imamo dobru vijest da su braća iz Osijeka  Domagoj i Krešo Jakumetović odlučili objaviti još jednu knjigu i to četvrtu u nizu a ovoga puta posvećenu Blaženoj Djevici Mariji  pod nazivom ”Ruža Bijela”.

Knjiga se sastoji od njihovoga svjedočanstva o Gospinoj prisutnosti u njihovim životima te od  pjesama koje su nastajale od 2013. godine sve do danas.

Braća su do sada objavila tri knjige: Vukovarska čežnja, Apostol Kristov (o našem hrvatskom blaženiku Ivanu Merzu) i knjigu Križni put: Krist, nada naša.


Kako znate da tiskanje knjige zahtjeva i troškove tiskanja pozivamo ovom prilikom Vas pozivamo ukoliko ste mogućnosti i koliko možete da pomognete vašim donacijama kako bi se knjiga mogla tiskati i naći u prodaji.

“Poštovani,

Molimo Vas za pomoć oko tiskanja knjige odnosno zbirke naših autorskih pjesama koje smo spjevali u čast i zahvalu Blaženoj Djevici Mariji i svemu što Ona za hrvatski narod znači, njih ukupno 83, a koja će nositi naslov „ Ruža bijela“. Pjesme su nastajale u razdoblju od 2013. godine sve do danas.

Zbirka pjesama je obogaćena i popraćena brojnim fotoprikazima i ilustracijama koje prikazuju Gospu.

Želja nam je da se zbirka tiska barem u cca 200 primjeraka. Do sada smo objavili tri knjige: Vukovarska čežnja, Apostol Kristov (o našem hrvatskom blaženiku Ivanu Merzu i knjigu Križni put: Krist, nada naša).

Slobodni smo stoga zamoliti Vas da budete sponzor ove knjige odnosno zbirke pjesama Ruža Bijela i podržite financijski ovaj projekt prema svojim mogućnostima. Zbirku pjesama kao izdavač objavit će katolička izdavačka kuća “U pravi trenutak” iz Đakova koju vodi vlč. Ivan Zirdum, prof.

Autori svih pjesama smo nas dvojica, braća blizanci Domagoj i Krešimir Jakumetović iz Vukovara. Rođeni smo 1980. godine u Vukovaru, a iz potpuno opkoljenoga Vukovara izišli smo kroz kukuruzi put nazvan put Spasa na kojem je sada izgrađena kapelica Gospi u čast i zahvalu za sve branitelje koji su branili Vukovar.

Molimo Vas da budete sponzor „Ruže bijele“ i podržite nas financijski onoliko koliko ste u mogućnosti.

Sve daljnje informacije možete dobiti telefonski na broju: 098/987-7328 ili putem e-maila: d.jakumetovic@gmail.com ili jakumetovic.kresimir@gmail.com.

Svoju eventualnu donaciju možete poslati na žiro-račun koji je otvoren u svrhu tiskanja ove Zbirke: IBAN: HR93 2340 0093 1116 1470 4

Domagoj Jakumetović, Krbavska 15, 31000 Osijek – OIB:88107247270

SWIFT adresa (BIC) Privredne banke Zagreb d.d.: PBZGHR2X

 

Unaprijed zahvaljujemo na Vašem razumijevanju i eventualnoj pomoći u ostvarenju ovoga projekta.

Srdačni Vam pozdrav i svako dobro.

Bog Vas blagoslovio a Gospin zagovor pratio uvijek i posvuda!


U Osijek, 22. kolovoz. 2019. godine

Autori: Domagoj Jakumetović  Krešimir Jakumetović

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Na općoj audijenciji u srijedu u popunjenoj dvorani Pavla VI.,…