Obavijest

Zamolba za pomoć mladoj šesteročlanoj obitelji Đekić

Mlada šesteročlana obitelj Đekić dobila je na korištenje staru i duže vrijeme nenastanjenu kuću od općine Čepin.


Molimo sve koji mogu pomoći ovoj obitelji sa uplatama ili dobrovoljnim materijalom građevinskom. Zima je tu a obitelj zbog financijske situacije još nisu završili do kraja radove na kući,razveselimo i tu obitelj da mogu oni dočekati ovaj Božić koji je pred nama u svom toplom  domu.

Budući da su podstanari i nemaju velike prihode, željeli bi što prije useliti u kuću prije zime koja je sve bliže , ali je potrebno još dosta toga preurediti i popraviti kako bi kuća bila useljiva i kako bi se u njoj stekli normalni uvjeti za život.

Puno bi značilo kad bi se netko uključio darujući svoje vrijeme i trud na popravljanju zidova i podova, a od materijalnih sredstava potrebni su građevinski materijal i sanitarna oprema (Namal, cement, pijesak, mrežica za stiropor, ljepilo za mrežicu, blok opeka jedna paleta, ako netko ima viška keramičkih pločica, tuš, pipe, sudoper, kotlić, bojler na struju, nešto cigle).

 

Molimo sve koji su u mogućnosti da pripomognu ovoj mladoj obitelji u njihovoj potrebi.

Njihov broj mobitela je: 097671-3944ili na broj  žiro računa: HR4525000093203412513 Addika banka  vlasnik željko Đekić

 

Pogledajte slike kuće

sdrdavdavdavdavdigdavdavdavsdrmde

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Sotonina aktivnost je na vrhuncu u svijetu, a Međugorje ima…