Vijesti

Zablude o 3 dana tame ili duhovna nepismenost religioznog puka ( Video)

Palestinska sestra Mariam Baouardy, odnosno Marija od Raspetog Isusa, bosonoga karmelićanka iz Melkitske crkve rođena je u Abellinu, u selu blizu Nazareta u Galileji 1846. od arapskih roditelja.

Izvor: : https://rastimo-u-vjeri.com/


Krštena je u Grčko-katoličkoj melkitskoj Crkvi, a s tri je godine ostala siroče pa ju je usvojio stric. U Francuskoj je ušla u karmel u mjestu Pau, a da osnuje nove karmele poslana je u Indiju i u Betlehem, gdje je preminula 1878. godine u 33. godini života. Kao mlada sestra u karmelu trpjela je mnoge muke zbog stigmi te vodila teške duhovne bojeve sa sotonom. Prema svjedočenju njezinih susestara redovnica, Mariam je posjedovala iznimnu pobožnost prema Duhu Svetome. Često su je navodno posjećivali Isus i Marija, a imala je i navodna izvanredna mistična iskustva.
Jedna od zanimljivosti vezanih uz Mariju jest da se ona ubraja u cijeli niz mistika Crkve koji su govorili o proroštvu ‘tri dana tame’.

“Bog će poslati dvije kazne; jedna će biti u obliku ratova, revolucija i drugih zala, i započet će na zemlji. Druga će biti poslata s Neba. Čitavu će zemlju prekriti velika tama koja će potrajati tri dana i tri noći. Ništa se neće moći vidjeti, a zrak će biti ispunjen pošastima koje će biti usmjerene uglavnom na neprijatelje vjere, ali ne samo na njih. Za vrijeme će trajanja te tame biti nemoguće koristiti bilo kakvu čovjekovom rukom stvorenu rasvjetu, izuzev blagoslovljenih svijeća. Onaj tko iz znatiželje otvori prozor i pogleda van ili napusti svoju kuću, na mjestu će pasti mrtav. Za vrijeme ta tri dana, ljudi treba da ostanu u svojim kućama, mole krunicu, te vape Bogu za milosrđe…” (Blažena Ana Marija Taigi)

Mnogi katolički mistici i vidioci među kojima su: sveta Hildegarda iz Bingena, Gašpar del Bufalo, otac Pijo, Anna Maria Taigia, Elisabeta Canori Mora, Elena Aiello, Mariam Baouardi (Marije od Propetog Isusa), Rosa-Colomba Asdente, Palma d’Oria, Pere Lamy, Marie Martel i Marie Julie Jahenny, prorokovali su tri dana tame.
I pogriješili. Jer Bog ne kažnjava .Jer Bog je Ljubav. Ljubav ne kažnjava. Bog je puno dobrote.
AMEN.


 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Pjesme religijske tematike i predanost molitvi nisu ništa novo u…