Izdvojeni članak

Za dijete više!’ – odličnu kampanju inicijative 40 dana za život podržao Stipe Pletikosa s obitelji

“Svako dijete za nas je dar s Neba!”


Naš portal već je pisao o odličnoj akciji “Za dijete više!“, kojom je molitvena inicijativa 40 dana za život najavila jesensku kampanju bdjenja pred bolnicama za nerođene.

Akcija se odvila na društvenim mrežama gdje je inicijativa objavila fotografije i priče velikih obitelji iz Hrvatske, uz popratni slogan “Za dijete više!”. Kako kažu, htjeli su podijeliti “poticaje, razmišljanja i blagoslove mnogih obitelji koje su rekle DA životu i dopustile tom djetetu više da dođe u njihove obitelji”.

“Neki su roditelji troje, neki roditelji osmero, neki petero, a svaka je obitelj različita, ali svojom djecom blagoslovljena.”

Njihovoj akciji sada se priključila obitelj Pletikosa čijeg je novog člana nedavno krstio splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić.

Na Facebook stranici 40 dana za život – Hrvatska za život objavljena je upravo jedna od fotografija s krštenja uz poruku: “Svako dijete za nas je dar s Neba. Potrebno ih je zalijevati nesebičnom Božjom ljubavi da uvijek ostanu svjetlo svijeta i sol zemlje. Djeca nas uče kako živjeti Kraljevstvo Božje na zemlji. U njihovim očima sjaji Radosna vijest.” (Stipe i Angela Pletikosa, roditelji petero djece: Franko, Eli, Ruža, Manuel i Marija; Split)

Jesenska kampanja molitvene inicijative 40 dana za život održava se u 33 grada, na 35 mjesta, a traje do 3. studenog.

 


Izvor: Bitno.net

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Dok je Isus jednom u osami molio, bijahu s njim…