Obavijest

VOLONTIRANJE U DOMU HRVATSKIH HODOČASNIKA U RIMU

I ove godine Dom hrvatskih hodočasnika „Bl. Ivan Merz“ u Rimu pruža mogućnost volontiranja osobama koje su za to zainteresirane i koje ispunjavaju uvjete za ovu vrstu kršćanske karitativno-duhovne djelatnosti kojom se vrše tjelesna i duhovna djela milosrđa u korist hodočasnika.


Volontiranje traje mjesec dana ili duže prema dogovoru. Za vrijeme volontiranja stan i hrana su osigurani. Volontiranje obuhvaća ove poslove: rad u kuhinji i blagovaonici, spremanje soba i čišćenje domskih prostorija kao i druge poslove ugostiteljsko karaktera.

U slobodno vrijeme volonter ima mogućnost posjećivati sveta mjesta Vječnoga Grada i ostale spomenike grada Rima i tako se i sam duhovno obnoviti i učvrstiti u svojoj vjeri.

Za volontiranje primaju se katolički vjernici od 20. do 50. godine životne dobi te uz uvjet da su psihički i fizički zdravi.

Volontiranje počinje 1. travnja 2019. i traje do 30. lipnja 2019. Predprijave što prije pošaljite na e-adresu: postulaturaim@gmail.com

Za ostale informacije pogledajte web stranicu Doma: www.domuscroata.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U Evanđelju po Mateju čitamo Isusove riječi: „Čuli ste da…