VOJSKA SKAMENJENA Evo kako je čudesno viđenje Gospe zaustavilo smrtonosni rat!

Kako su molitve malenih Gospi, spriječile krvoproliće


Godine 1870. Kraljevina Pruska ratovala je protiv istočnih dijelova Francuske i odnosila je mnoge pobjede, uključujući i opsadu Pariza 1871. Bio je to brutalan rat koji je rezultirao brojnim žrtvama i destabilizirao Europu. Iako su mnogi faktori doprinijeli kraju rata, čudesno ukazanje Djevice Marije zaštitilo je francuski grad koji je trebao biti uništen.

Dana 17. siječnja 1871. godine u blizini malog sela Pontmain u Francuskoj, Cesar Barbadette i njegova dva sina Josip i Eugene dovršavali su svoje poslove na farmi. Pogledali su kroz prozor štale i vidjeli čudesan prizor.
Dama u svijetlu, odjevena u tamno plavu haljinu sa svijetlim zvijezdama po njoj. Uskoro su pred Gospu došle časne sestre iz obližnjeg samostana, župnik i mnogo seljana gledati čudesan prizor.
Počeli su moliti krunicu, nakon čega su vidjeli natpis pod Gospinim nogama. Pisalo je: Molim vas molite, djeco moja, Bog će čuti vaše molitve i moj Sin vas čeka.

Nakon toga zapjevali su pjesmu, Majko Nade, a Gospa se nasmiješila i pridružila se njihovoj pjesmi. Ukazanje je trajalo oko 3 sata i završilo je u 21. sat.

U isto to vrijeme, seljani to nisu ni znali, pruska je vojska napredovala prema njima, spremna uništiti sve i bila je nekoliko kilometara udaljena od njih. Vojnici su se međutim zaustavili u jednom trenutku gledajući Djevicu Mariju kako u svem sjaju stoji pred njima. General von Schmidt, skamenjen, okrenuo je vojsku u suprotnom smjeru, a sljedeće jutro pravdao se nadređenima rekavši: Nismo mogli dalje, onamo u smjeru Bretanje, nevidljiva Gospa zabranila nam je put.

Samo 11 dana nakon ovog čudesnog događaja, 28. siječnja 1871. godine rat je završio i potpisano je primirje.
Ukazanje Djevice Marije u Pontmainu naziva se i ukazanje Gospe od nade pokazujući nam kako su molitve poniznih imale učinak na svršetak rata i sprječavanje krvoprolića koje je trebalo uslijediti.

Hvala i  slava Gospodinu.

Marijo, Majko, moli za nas!

 


Izvor:  Z. P. dnevno.hr

 5,094 total views,  3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.