Molitve

Vlč. Zlatka Sudca u vrijeme tjeskobe, kušnje i bolesti treba puno moliti i svaki dan

Molitva je život s Bogom u ljubavi – Molitva je radosno sjedinjenje čovjeka s Bogom. Molitva je radosni i milosni susret s Bogom koji nas neizmjerno voli i uvijek ima vremena za nas i za naše brige.

 

On uvijek čeka da nas kao Otac zagrli i ohrabri, utješi i okrijepi na putu života koji nimalo nije lagan. To je ugodni i dragi razgovor čovjeka s Bogom. Svaki čovjek čezne da se susretne s Bogom. Da se s njim sjedini u ljubavi. Da u Bogu nađe sve ono za čim njegovo srce čezne. Zato je molitva radosno sjedinjenje čovjeka s Bogom u ozračju vjere, ufanja i ljubavi.

MOLITVA Vlč. Zlatko Sudac, svećenik koji je svojim zagovorom hrvatski narod hrabrio, branio, duboko doticao, mijenjao, ozdravljao a posebno pred Bogom zagovarao naše branitelje domovine, danas kad nije u mogućnosti držati duhovne obnove, sastavio je molitvu za borbu naroda u vremenima kušnje i bolesti.

Molitva vlč. Zlatka Sudca

“Gospodine moj i Bože moj. Ti si došao da ozdravljaš ranjena i tjeskobna srca. Da ozdravljaš bolesne i nemoćne, da utjehu daješ malenima i krov nad glavom nezaštićenima. Ti koji nisi imao gdje glavu nasloniti, dopusti nama da se naslonimo na tvoje grudi.

Ljubavi naša i Živote naš. Snago naša i mire naš, zdravlje naše i sva nado naša u tebi nam Bože sva naša milina.

U rane nas svoje stavi, srcu svome i srcu svoje posveti. Tebi se potpuno predajemo. Čitavim svojim bićem. Sve što smo bili i što ćemo biti, utapamo u tebe. Predajemo ti svoje tijelo, psihu, dušu, duh, svoje planove, voljene, prošlost, sadašnjost i budućnost, te sva materijalna dobra svoja.

Zazivamo tvoju presvetu Krv na sebe, a Voda iz tvog boka neka nas čisti od svih grijeha. Stavi svoju Trnovu Krunu oko nas, da nas štiti od svih navala sotonskih, da snagom tvojom sada možemo klicati:

“EVO KRIŽA GOSPODNJEGA, BJEŽITE SVE STRANKE PROTIVNIKOVE, POBJEDIO JE LAV IZ PLEMENA JUDINA, KORIJEN DAVIDOV!”

Nakalemljeni na Trsu tvome daj da za Vječnost rađamo dobrim plodovima. Moleći i služeći u vremenima koja su pred nama za tebe i bližnje do onog Svetog časa kad se budemo gledali…

OČI U OČI!

VOLIMO TE OČE!

VOLIMO TE ISUSE!

VOLIMO TE DUŠE SVETI!

VOLIMO TE MARIJO KRALJICE MIRA, KRALJICE MORA, KRALJICE NEBA I ZEMLJE!

VOLIMO TE PRESVETO TROJSTVO SA SVIM ANĐELIMA, ARKANĐELIMA I SVECIMA U SVU VJEČNOST!

AMEN.

Oče naš…
Zdravo Marijo…
Slava Ocu…”


Izvor: Ovdje

(Visited 770 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Cijeli svijet se nalazi u pandemiji i u teškoj situaciji…