Vijesti

vlč. James Blount iz Atlanta Egzorcist imao je navodno 3 vizije Djevice Marije! Opisuje izgled i što je radila u toj viziji

Ovaj svećenik opisuje svoj doživljaj i viziju koju je imao a to je da je u viziji vidio čistim očima Blaženu djevicu Marija te opisuje kako je izgledala i što je radila u toj viziji. Opisuje oblik njezin i odjeću te visinu i izgled te što je radila u toj viziji.  


Svećenik i egzorcist te voditelj službe ozdravljenja vlč. James Blount iz nadbiskupije Atlanta nedavno je imao, kako sam svjedoči, viziju Blažene Djevice Marije na nebu. Kazao je da je doživio tri vizije isti dan a koje su ga zapanjile.

Kaže da je kao svećenik zaljubljen u nju. “Neizrecivo je lijepa”, svjedoči i dodaje kako je Majka Anđelika (poznata časna sestra i evangelizatorica op.a.) jednom rekla da kad anđeli vide Gospu. onesvjeste se od njezine ljepote.

“Čeznem za danom kad svi zaznaju za ovo remek djelo Božje, Njegovu najfiniju tvorevinu,” kaže.

“Imao sam radost vidjeti ju, govori i dodaje da ju je vidio kako se penje visoko u iznad Crkve. Bila je prilično velika, jer sam ja bio ovdje dolje na zemlji ”, nastavlja Blount.

U osnovi sam vidio Marijin torzo od struka do tjemena. Prilično je lijepa.

“Ali, Gospa je nešto držala u rukama. Bilo je crno – bilo je mračno. Nisam znao što je to. Držala je u ruci. Činilo se da je zakrivljeno. Bilo je to poput koluta nečega u njezinim rukama.

Dok sam ju gledao, ona se okrenula i to nešto u njenim rukama počelo se odmotavati. Tada sam shvatio da je to hrpa materijala – hrpa tkanine. I počelo je izlaziti – izvlačiti joj se iz ruke. Još uvijek je drži, ali ono izvlači iz njenih ruku.

Tada vidim kako  spušta tu tkaninu,  okreće se i kruži oko svijeta.

Dok stojim tamo, kruži po cijeloj zemlji i vraća se tamo gdje smo bili, u Georgiji za nekoliko sekundi. Potom je opet zaobišla, i opet i opet kako bi zamotala cijeli svijet u ovu crnu tkaninu.

“Vidio sam ispred sebe izgovorene njene riječi (vidio sam ove riječi u svom duhu): ‘zatamnjenje’. Tada je cijela vizija nestala.

“To me ni na koji način nije uplašilo jer nam je Gospodin rekao da čitamo znakove vremena. Moramo biti svjesni što se događa, jer Bog je u pokretu. Đavao je već dugo u pokretu i uskoro će dobiti svoju pravednu nagradu (kaznu). I Bog će ostvariti svoju pobjedu preko svoje Svete Majke, kaže vlč. Blount napominjući da mi moramo biti svjesni tame koja je najavljena u Božjoj riječi.


Izvor: churchpop.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovaj mladić nakon dugotrajnog uspio postaviti na vrh krunicu i…