Vjera u Isusa Krista preporodila Mađarsku?

Je li vjera u Isusa Krista zaslužna za promjene u vladi Viktora Orbana,
kao i u cijeloj modernoj Mađarskoj?


Vlada Viktora Orbana Mađarsku je potpuno preporodila i donijela joj prosperitet. Čim je došao na vlast u roku od samo godine dana Mađarska je prije vremena otplatila cjelokupan dug MFF- čime su kao narod postali slobodni bez mogućnosti da ih se ucjenjuje.

Nadalje, prisilili su banke da na sebe preuzmu problem duga u švicarcima, smanjeni su porezi, inflacija i nezaposlenost. Mađarska je država koja je povukla najviše novca od svih zemalja iz europskih fondova a istovremeno zabranila europsku politiku migracija.

Podignute su naknade za rodilje, zabranjena je otrovna propaganda smrti Georgea Sorosa i sličnih globalista te je Orban u vrlo kratkom roku postao omiljen u mađarskom narodu. Mađarska je zapravo čudo unutar Europske unije, međutim o tome se baš i ne smije govoriti. No,  što se zapravo krije iza uspjeha mađarske Vlade?

Vjera u Isusa Krista. Vjera koju ova Vlada svjedoči i svojim djelima, a ne samo riječima kako se to čini u Hrvatskoj gdje političari izabiru politiku ropstva i ucjene umjesto slobode u Kristu, bez obzira na sve pa i pogrde svijeta, koje mađarska Vlada strpljivo podnosi dok od svog naroda stvara zdravu naciju, svjesnu temeljnih moralnih vrijednosti, 

Mijo Barada u intervjuu kojeg vam svakako preporučujemo govori  i o velikim problemima hrvatskog naroda koji iako marijanski robuje psovkama, prokletstvima, đavlekanjima, vračarima itd. zbog čega smo umjesto slobode u Kristu završili kao robovi grijeha. Naime, dok mađarska Vlada poziva ljude poput Mije Barade u svoju zemlju, moli se svetom Mihaelu i upozorava Europu na ciljano uništenje kršćanstva,  hrvatska politička elita (koja se predstavlja katolicima) vrlo često savijete traži kod vračara, gatara, iscjelitelja, numerologa,  a o čemu smo više puta govorili i upozoravali. 


piše Dnevno.hr.

 2,631 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.