Aktualno

Vjera u Isusa Krista preporodila Mađarsku?

Je li vjera u Isusa Krista zaslužna za promjene u vladi Viktora Orbana,
kao i u cijeloj modernoj Mađarskoj?


Vlada Viktora Orbana Mađarsku je potpuno preporodila i donijela joj prosperitet. Čim je došao na vlast u roku od samo godine dana Mađarska je prije vremena otplatila cjelokupan dug MFF- čime su kao narod postali slobodni bez mogućnosti da ih se ucjenjuje.

Nadalje, prisilili su banke da na sebe preuzmu problem duga u švicarcima, smanjeni su porezi, inflacija i nezaposlenost. Mađarska je država koja je povukla najviše novca od svih zemalja iz europskih fondova a istovremeno zabranila europsku politiku migracija.

Podignute su naknade za rodilje, zabranjena je otrovna propaganda smrti Georgea Sorosa i sličnih globalista te je Orban u vrlo kratkom roku postao omiljen u mađarskom narodu. Mađarska je zapravo čudo unutar Europske unije, međutim o tome se baš i ne smije govoriti. No,  što se zapravo krije iza uspjeha mađarske Vlade?

Vjera u Isusa Krista. Vjera koju ova Vlada svjedoči i svojim djelima, a ne samo riječima kako se to čini u Hrvatskoj gdje političari izabiru politiku ropstva i ucjene umjesto slobode u Kristu, bez obzira na sve pa i pogrde svijeta, koje mađarska Vlada strpljivo podnosi dok od svog naroda stvara zdravu naciju, svjesnu temeljnih moralnih vrijednosti, 

Mijo Barada u intervjuu kojeg vam svakako preporučujemo govori  i o velikim problemima hrvatskog naroda koji iako marijanski robuje psovkama, prokletstvima, đavlekanjima, vračarima itd. zbog čega smo umjesto slobode u Kristu završili kao robovi grijeha. Naime, dok mađarska Vlada poziva ljude poput Mije Barade u svoju zemlju, moli se svetom Mihaelu i upozorava Europu na ciljano uništenje kršćanstva,  hrvatska politička elita (koja se predstavlja katolicima) vrlo često savijete traži kod vračara, gatara, iscjelitelja, numerologa,  a o čemu smo više puta govorili i upozoravali. 


piše Dnevno.hr.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Isus je prisutan u Euharistijskoj hostiji, evo dokaza... Osmog prosinca…