Međugorje

Vidjelici Mirjani Soldo – Dragičević imala je posebno ukazanje ” Pakao je mjesto kamo odlaze samo oni koji izabiru djelovati protiv Boga”

Jedno potpuno drugačije i uznemirujuće ukazanje vidjelici Mirjani Soldo Dragičević Pakao je mjesto kamo odlaze samo oni koji izabiru djelovati protiv Boga. Oni koji su željeli odbaciti Boga tijekom svog života, sve do zadnjeg trenutka, do svoje smrti. 

U paklu je vidjelica Vicka vidjela golemu vatru. To je neka vrsta ognja koji ne postoji na zemlji. Vidjela je ljude koji se bacaju u taj oganj, a da ih nitko ne gura. Vrištali su, psovali. Ti su se ljudi pritom pretvarali u neke životinje – nakaze, imali su repove, rogove i Vicka je vidjela rogatu plavokosu djevojčuru kako se muči u nekoj vatri. Svi oni bili su puni mržnje i proklinjali su Boga.

Jedno potpuno drugačije i uznemirujuće ukazanje vidjelici Mirjani Soldo Dragičević. Vidjelica Mirjana tijekom 1992. godine boravila je u Sarajevu. U svojim svjedočenjima mnogo je puta rekla kako Sotona postoji i kako ga je ona vidjela.

Naime, 14. veljače 1982. godine u svojoj sobi ukazao joj se Sotona koji joj je rekao da ga slijedi, da će je on učiniti sretnom, da zbog Gospe samo trpi. Mirjana je vikala: „Ne, ne, ne!“ Nakon toga je on nestao, a pojavila se Blažena Djevica Marija. Rekla je: „Drago dijete, oprosti za ovo viđenje, ali moraš znati da Sotona postoji.“

Gospa je istaknula da je ovo vražje vrijeme i da je to moralo tako biti. Vidjelica Mirjana ispričala je kako je Sotona taj koji rado rastavlja brakove, ubija, opsjeda ljude, svađa prijatelje. Od njega se možemo zaštititi molitvom, i to nas uči Gospa, posebno onom zajedničkom koja se moli u obitelji, noseći uvijek sa sobom blagoslovljene predmete i redovito blagoslivljati kuću.


Prenosi  portal: www.medjugorje-news.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Kremirani trenutci suvremenog društva dovode čovjeka da izgubi samog sebe.…