Međugorje

Vidjelica Vicka kaže da taj znak što je vidjela u viziji će se dogoditi kad dođe vrijeme ali dogodi će se!


Ovaj znak bit će neuništiv i ostati na tom mjestu kratko. Ona ostavlja ovaj znak, znak koji nijedan muškarac ne može napraviti; to je nešto što samo Bog može napraviti. Međugorska vidjelica Vicka.

Svima će biti vidljiv znak koji će se pojaviti na nebu, a mnogi će se i uplašiti.

Pitanje: “Zaista me pogodilo ono što je Gospa rekla o trećoj tajni, koja se tiče znaka na planini. Vi vidioci ste rekli da će to biti vidljivi znak, neuništivi znak koji dolazi od Boga. Međutim, Ona je također dodala: ‘Požurite i obratite se. Kad će obećani znak na brdu biti dat, bit će prekasno.’ Drugi put je također rekla: ‘A čak i nakon što sam ostavila ovaj znak na brdu koji sam vam obećala, mnogi neće vjerovati.

 Doći će na brdo, kleknut će, ali neće vjerovati.’ Zašto će, po vašem mišljenju, ljudi vidjeti znak, ali se neće obratiti?

Vicka: “Treća tajna je o znaku da će Ona otići odavde [Međugorje] na planinu ukazanja. Ovaj znak će ostati zauvijek. Daje se prije svega za one ljude koji su još daleko od Boga. Gospa želi ovim ljudima koji će vidjeti znak dati priliku da vjeruju u Boga. 

Uspio sam vidjeti ovaj znak.

Pitanje: „Jeste li već vidjeli znak?

Vicka: „Da, vidjela sam to u viziji.

Ovaj znak bit će neuništiv i zauvijek će ostati na tom mjestu. Ona ostavlja ovaj znak,  to je nešto što samo Bog može napraviti pa nitko neće moći reći da je to mala stvar ili nešto drugo. Ovo stiže na način da neće imati riječi svi će se iznenaditi a neki i uplašiti kad vide čudo na nebu koje će Bog postaviti poseban znak koji će kratko biti dovoljno da ga svi vide na zemlji.

Budimo budni i molimo sve više i tražimo Gospodina u svoj život.


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Đavao na egzorcizmima govori kako ne voli jednu molitvu i…