Međugorje

Vidjelice govori broj 10” -10-1+0=1 “ ali ne mogu reći , što znači , bližu je taj dan

Vidjelica govore o broju kojem za sada ne može reći ali približava se taj dan kada će se ispuniti svih deset tajni za koje će se uskoro saznati a i brzo će doći.


Vidjelica kažu da se deset tajni odnosi na cijeli svijet i da su povezane u lanac. Deset tajni povezano je s budućim svjetskim događajima.

Na pitanje: Kada će tajne biti spoznate? Vidjelica Mirjana je odgovorila: „U razdoblju naše generacije. Ne mogu reći kada, ali sve se približava, trebamo moliti za nevjernike jer ne znaju što ih čeka. “ Deset tajni oduvijek su bile tajanstvena vezanost za izvanredna ukazanja Blažene Majke, koja se sada ukazuje na zemlji već više od 40 godina.

Gospa kaže da je ovaj trenutak u povijesti posebno vrijeme milosti za cijelo čovječanstvo. Ona kaže da je sada vrijeme za obraćenje prije nego što se tajne počnu otkrivati. Obraćenje duša je razlog zašto je Gospa ovdje, ali tajne ne nestaju i to je zaintrigiralo mnoge biblijske stručnjake.

Neki stručnjaci koji se bave numerologijom istraživali su zašto je Gospa došla s deset tajni. Ali na trenutak, zadržimo jednu stvar na umu, oci Katoličke crkve vjerovali su da brojevi u bibliji imaju mistično značenje, ali su upozoravali da se mistična tumačenja ne guraju do krajnosti.

Brojevi očito imaju značajnu simboličku važnost u Starom zavjetu. Na primjer, broj sedam označava Božje stvaranje svemira u sedam dana, uključujući dan odmora 7. dana. Određeni se brojevi pojavljuju uvijek iznova u Starom zavjetu, što dovodi čitatelje do uvjerenja da imaju značajno značenje.

Broj 40 se više puta koristi kada se obećanje ispunjava. To je bio slučaj tijekom Noinog potopa kada je kiša padala 40 dana i 40 noći. Također kada su Izraelci jeli manu 40 godina. U Novom zavjetu Isus je bio u pustinji 40 dana. I sada se Blažena Majka ukazuje ovdje na zemlji već 40 godina.


Izvor: mysticpost.com slika: Pinterest

Autor: rastimo u vjeri.com


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Puno puta smo čuli među ljudima kako izgovaraju "bome" bilo…