Međugorje

Vidjelica Mirjana – objašnjava brojeve koje se spominju u starom i novom zavjetu a ima veze sa međugorskim tajnama ”

Vidjelica je u suzama kada je čula što se uskoro ima dogoditi .Deset tajni koje vidjelice kažu da će se uskoro ispuniti ali se neznan točno kada, budimo spremni bliži se i to vrijeme ispunjavanje deset tajni, dok sedam tajni su posebna otkrivena vidjelici. Vidjelica objašnjava što znači deset tajni  u brojevima i sedam tajni gromova koje će se uskoro ispuniti na zemljom.

Vidjelica kažu da se deset tajni odnosi na cijeli svijet i da su povezane u lanac. Marija nebeska je rekla da njezin sin čeka da se mnogi vrate sa starog puta grešnog na pravi put Kristov, sve što vam Biblija piše o mom Sinu se ispunjava i istinito je.

Deset tajni povezano je s budućim svjetskim događajima. Na pitanje: Kada će se tajne spoznati?
Vidjelica Mirjana je odgovorila: “U razdoblju naše generacije. Ne mogu reći kada, ali sve se približava, trebamo moliti za nevjernike jer ne znaju što ih čeka.
“Deset tajni oduvijek su bile tajanstvena vezanost za izvanredna ukazanja Blažene Majke, koja se sada pojavljuje na zemlji već više od 40 godina. Gospa kaže da je ovaj trenutak u povijesti posebno vrijeme milosti za cijelo čovječanstvo. Prenodi portal: https://mysticpost.com/

Ona kaže da je sada vrijeme za obraćenje prije nego što se tajne počnu otkrivati. Gospa je ovdje zbog obraćenja duša, ali tajne ne nestaju i to je zaintrigiralo mnoge biblijske stručnjake.

Određeni stručnjaci specijalizirani za numerologiju istraživali su značenje zašto je Gospa došla s deset tajni. Ali na trenutak, imajmo na umu jednu stvar, oci Katoličke crkve vjerovali su da brojevi u Bibliji imaju mistično značenje, ali su upozorili da se mistična tumačenja ne guraju do krajnosti.

Brojevi očito imaju značajnu simboličku važnost u Starom zavjetu. Na primjer, broj sedam označava Božje stvaranje svemira za sedam dana, uključujući dan odmora 7. dana. Određeni brojevi se pojavljuju uvijek iznova u Starom zavjetu, što čitatelje navodi da vjeruju da imaju značajno značenje. Broj 40 se više puta koristi kada se obećanje ispunjava. To je bio slučaj tijekom Nojevog potopa kada je padala kiša 40 dana i 40 noći. Također kada su Izraelci jeli Manu 40 godina.

U Novom zavjetu Isus je bio u pustinji 40 dana.
I sada se Blažena Majka pojavljuje ovdje na zemlji već 40 godina.

Što se tiče biblijskih brojeva i deset tajni Međugorja, stručnjaci vide uzorke i simboliku koje je dvije moćne zanemariti. Matematička svojstva broja deset vrlo su posebna. U središtu je trokuta, tetraedarskog oblika, a već se u antičko doba broj 10 smatrao savršenim brojem, koji čini takozvani tetraktýs. U isto vrijeme, deset se odnosi na jedinstvo jer je 10 = 1 + 0 = 1.


U kršćanskoj simbolici trokutasti oblik, povezan s konceptom jedinstva, uvijek se odnosi na Božansko Trojstvo. Blažena Majka na katoličkim odobrenjima Akite, govorila je o značaju broja 101, jedan, nula, jedan. Godine 1973. Sveta se Majka ukazala sestri Sasagawi sto i jedan put.

Rekla je: “Postoji značenje broja 101. To znači da je grijeh ušao u svijet preko žene i da će žena doći do spasenja. Nula između dvije jedinice, predstavlja vječnog Boga, koji je vječan do vječnosti. Prvi 1 predstavlja Evu, a drugi, Djevicu Mariju.”

Vidimo važnost broja 10 u cijeloj Bibliji. Deset je Božjih zapovijedi. Deset su pošasti Egipta.
Prema onome što su otkrili sami vidjelica, deset tajni treba shvatiti kao 3 + 7, odnosno tri opomene – ili čuda – i sedam kazni, sedam moćnih gromova (Otkrivenje 10:4) koji se spuštaju na zemlju u kazniti zlo. Treba napomenuti da se i broj tri i broj sedam trebaju smatrati svetima. tri predstavlja Trojstvo. Sedam su Duhovi Božji.
vidjelica Mirjana


kaže da će se nakon tri opomene pojaviti vidljivi znak, a nakon znaka, ako se svijet ne obrati, doći će kazna. Mirjana kaže da će kazna sigurno stići jer nema smisla očekivati ​​obraćenje cijelog svijeta.

Sadržaj ovih posebnih 10 proročanstava sačuvan je na materijalu opisanom kao pergament. u obliku koda dostupnog samo onome tko ga je primio, koji je jedini sposoban dešifrirati simbol.
Poznato je da knjiga Otkrivenja u Bibliji sadrži mnoge zagonetke vezane uz brojeve. Naša je Nebeska Majka otkrila da je vrijeme otkrivenja stvarnost za koju se treba pripremiti.


Nedavno nas je nazvala apostolima objave. U posebnoj poruci 2. svibnja 2016. rekla je:

„Draga djeco, Moje majčinsko srce želi vaše istinsko obraćenje i čvrstu vjeru kako biste mogli širiti ljubav i mir svima koji vas okružuju.
Ali, djeco moja, ne zaboravite: svatko od vas je jedinstven svijet pred Ocem nebeskim. Stoga, dopustite kontinuiranom djelovanju Duha Svetoga da djeluje na vas. Budite moja duhovno čista djeco.


U duhovnosti je ljepota. Sve što je duhovno je živo i jako lijepo. Ne zaboravite da je u Euharistiji, koja je srce vjere, moj Sin uvijek s vama.

On dolazi k vama i lomi kruh s vama; jer, djeco moja, za vas je umro, uskrsnuo i ponovno dolazi. Ove moje riječi su vam poznate jer su istina, a istina se ne mijenja.

Samo što su mnoga moja djeca to zaboravila. Djeco moja, moje riječi nisu ni stare ni nove, one su vječne. Stoga vas, djeco moja, pozivam da dobro promatrate znakove vremena, da skupite razbijene križeve i budete apostoli objave.


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Molitva je nešto predivno a još ljepše kad je molimo…