Crkva u svijetu

Vidjelica Marija: „Bog je Prevelik i moćan doče i otići će u nebo ”

Naš Bog je uvijek s nama i brine za nas ako ga tražimo iskrenim srcem, tko što je u starom i novom zavjetu govorio i danas govori svima nama. Tko slijedi taj put života ne mora se bojati.

Međugorje – Fra Livio: Tražite od nas da osjećamo Boga kao prijatelja. Mislite li da je to moguće?
Nije li Bog prevelik i predaleko za nas?

Marija: Da, prevelik je, a mi smo kao malo gorušičino zrno, a i vjera nam je suviše siromašna, premala.
Ali Gospodin nam se klanja jer nas je učinio svojom slikom i zbog toga je naše svjetlo, naša nada.

Bez njega naša duša nema olakšanja. On je jako sladak, on je taj koji nas je stvorio kao plod svoje velike ljubavi i zbog toga vjerujem da svatko od nas može osjetiti Božju poniznost jer se klanja svojim životom.

Gospa je rekla: “U svojoj poniznosti klanjam se pred slobodom koju ti Bog daje.” Mislio sam da je to pogrešna poruka, ali nije. Bog dosegne našu razinu, izvuče nas i kaže nam: „Pogledajte što činite krivo, vratite se, ovdje sam kao milosrdni Otac, ovdje sam kao vaša nada, vaš mir, vaša radost, jer više nećete pronađi radost izvan onoga što ti dajem.” Jer kad imamo Božji mir, osjećamo da je to drugačiji mir, to nije mir određenih meditacija ili određenih gimnastičkih umnih igara.

Otac Livio : Pitamo se zašto su danas mnogi izgubili vjeru, a u zapadnom svijetu mnogi žive kao da Bog ne postoji. Gospa je 25. kolovoza na vrlo jednostavan način rekla: “Previše si vezan za zemaljske stvari, stoga te sotona trese kao vjetar s valovima”.

Marija: Isus po Gospi želi da postanemo sveti, želi da se uzdamo u njega, želi da pođemo i u njemu nađemo počinak, želi da u njemu nađemo mir, radost življenja. To je ono što Isus želi, čak i u ovom svijetu koji nas vodi prema suprotnom.

Zahvaljujući Isusu, vjera još uvijek postoji na ovoj zemlji. Gospa je s nama da nam kaže: „Ja sam tvoja nada. Bog me poslao i dopustio mi da budem s vama.

Ovo je ogromna milost koju mi ​​smrtnici ne možemo ni razumjeti jer smo previše prizemljeni. Gospodin nas vodi u nebo, jer nas nije stvorio za zemlju, nego nas je stvorio za vječnost. Gospa nas poziva da težimo nebu.

Nakon ukazanja Marija je s Ocem LIVIOM razgovarala o PORUCI OD 25. RUJNA 2016.
U poruci Gospa je rekla „Bog će biti blizu tebe i osjećat ćeš ga u svom srcu kao prijatelja.
Razgovarat ćeš s njim kao s nekim koga poznaješ.


izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Koliko puta nam je Isus pokazao  ali i dalje odbijamo…