Međugorje

Vidjelica je jako bila potresena kad je dobila nedavno poruku od Gospe “prijeti velika opasnost svijetu”

Gospa se ukazala vidjelici Mariji i rekla je jednu potreseni poruku što će zahvatiti svijet ako se narod ne obrati i ne pokaje za svoje grijehe.

Svijet u kojem živimo sve je teže i nije lako, kao što  smo i sami svjedoci događaji u svijetu, ratovi, nemir, glad, uništavanje čovjeka i tako dalje. Gospine poruke treba shvatiti ozbiljno jel nju salje Bog nebeski da narodu kažu što se ima dogoditi uskoro svijetu te da ih upozori.

Zadnji puta kad je ukazala Gospa je bila ozbiljna jel vidi kako svijet i narod propada prema dolje. Obrati se da poslije ne bude kasno. prenosi portal: mysticpost.com

Kako prijetnja svjetskog rata svakim danom postaje sve stvarnija, otac Livio bio je jako potresen Gospinom najnovijom mjesečnom porukom od 25. veljače 2022.

U emotivnoj radijskoj emisiji ravnatelj Radio Marije komentirao je iznenađujuću Gospinu poruku. Rekao je: Dragi prijatelji, poruka Kraljice mira otkriva veliku opasnost koja se nadvila nad svijetom jer Sotona udara na zemlju svojom snagom smrti, mržnje i straha. U svijetu zaista postoji velika zabrinutost zbog novog rata za koji znamo kako je počeo, ali ne i kako će završiti.

Kraljica mira nam je u ove dvije i pol godine pandemije nebrojeno puta skrenula pozornost na djelovanje sotone “koji želi mržnju i rat” i koristi svu svoju snagu “da privuče što više duša za svoje ”. Također je nekoliko puta ponovila, kao i u današnjoj poruci, da “ako se ne vratimo Bogu i zapovijedima, nećemo imati budućnost”.

Marija je bila jako zabrinuta zbog ozbiljnosti ove poruke i činjenice da je Gospino lice izgledalo vrlo ozbiljno. Istaknula je, međutim, kako nam je Gospa odmah na početku dala osjetiti njezinu blizinu, govoreći nam da je s nama, pozivajući nas da zajedno s njom molimo i traži našu pomoć molitvom, „da sotona ne bude prevladati”.


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Danas u svijetu postoji mnogo zamka di kršćani lako  može…