Međugorje

Vidjelac koji ima S 9 tajni “Došli smo do raskrižja čovječanstva. Svijet ćeš se sam sebe uništi”

Što se to događa u svijetu i na zemlji vidjelac kaže da je situacija jako zabrinuta u svijetu i ostvaruje se sve polako.

Gospa je rekla u svim porukama koje je prenosila preko vidjelice da dolazi uskoro i to vrijeme ispunjavanje  riječi  iz novog zavjeta a tako i proročke riječi.

U ovo vrijeme više molite i tražite Gospodina u svoj život, vrijeme je kratko i blizu dan veliki. prenosi portal: mysticpost.com

Poruka Ivanu

Kraljica mira; „Djeco moja, dolazim k vama jer me moj Sin šalje da vam pomognem. Mir, mir, mir, draga moja djeco.

Mir mora vladati. Mir mora vladati u cijelom svijetu.

Draga djeco, mir mora vladati između Boga i ljudi i između samih ljudi. Draga moja djeco, ovaj svijet, ovo čovječanstvo, nalazi se u velikoj nevolji i postoji opasnost da se samo uništi.”

Gospa kaže: „Draga djeco, današnji svijet i čovječanstvo danas više nego ikad prolazi kroz vrlo težak trenutak, kroz tešku krizu, ali najveća kriza je kriza vjere u Boga jer se od Boga ne možemo udaljiti. Draga djeco, današnji svijet ide u budućnost bez Boga.

Draga djeco, molitva je nestala iz vaših obitelji.

Vidjelac Ivan odgovara Gospinim riječima: „Kad se dogode fizičke promjene u svijetu, razumjet ćeš“ Tijekom proslave 30. obljetnice međugorskih ukazanja, vidioc Ivan sagledava stanje i objašnjava da mi morat će biti spreman za fizičke promjene u svijetu.

Govor Ivana Dragičevića za obljetnicu ukazanja jasno je usmjeren na poruku koju je Gospa preko vidioca podijelila sa svijetom i pita se je li se u ovih 30 godina doista nešto promijenilo u percepciji poruke svijeta i je li ova promjena dovoljna je da nas pripremi za razdoblje promjene koje je najavila Kraljica mira: „Ova Gospina ukazanja su raskrižje za čovječanstvo, novi poziv, novi put, nova budućnost za čovječanstvo. Ali koliko smo svjesni poruka? Dolaze li nam do srca? Živimo li s njima? “.

Ivan: “Gospa nastavlja slati poruke kako bismo ih mogli upiti”

Odgovarajući na znatiželju prisutnih koja se uglavnom veže uz iznimno trajanje ukazanja i poruka, Ivan objašnjava da se učestalost ovih poruka vremenom prorijedila jer je u početku postojala potreba da svijet upije ono što je Gospa imala od za komunikaciju: “Nekoliko godina primali smo poruku svakog četvrtka, a zatim jednom mjesečno. Zašto? Gospa nam je davala više vremena da shvatimo svaku poruku”, zatim o razlogu svakodnevnih ukazanja njemu i ostalim vidiocima: “Kada se fizičke promjene dogode u svijetu, shvatit ćete zašto je dolazila svaki dan”.

Posljednja Ivanova rečenica kao da je povezana s 10 tajni danih vidiocima i s tim vidljivim znakom koji se spominje u prošlosti, ali Ivan skreće pozornost s tajni, objašnjavajući da se odnosi na nešto drugo. Vraćajući se na značenje Gospinih poruka, vidjelica pojašnjava da je to u biti poziv vjernicima pojedincima i obiteljima da preuzmu odgovornost za život prema poruci prenesenoj u Evanđelju, odnosno onome što Crkva i Krist prije nje već rekao, ali da se danas više ne čuje: „Mi to znamo iz Crkve, ali to ne živimo. Gospa nas poziva na odgovornost”.

2. siječnja 2020. – Ukazanja Mirjani

Draga djeco, znam da sam prisutan u vašim životima i u vašim srcima. Osjećam vašu ljubav, slušam vaše molitve i upućujem ih svome Sinu. Ali, djeco moja, prema majčinskoj ljubavi želim biti u životima sve svoje djece. Želim okupiti svu svoju djecu oko sebe, ispod svog majčinskog plašta. Zato vas pozivam i zovem vas, apostole moje ljubavi, da mi pomognete.

Djeco moja, moj Sin je izgovorio riječi ‘Oče naš’ – Oče naš,
koji jesi na nebesima,- jer On vas želi naučiti moliti riječima i osjećajima. On želi da uvijek budete bolji, da živite milosrdnu ljubav koja je molitva i bezgranična žrtva za druge.

Djeco moja, dajte mome Sinu ljubav prema svojim bližnjima, dajte svojim bližnjima riječi utjehe, suosjećanja i djela pravde. Sve što dajete drugima, apostoli moje ljubavi, moj Sin prima kao dar.

Ja sam također s vama, jer moj Sin želi da moja ljubav, kao zraka svjetla, oživi vaše duše; za mene da ti pomognem u potrazi za mirom i vječnom srećom. Stoga, djeco moja, ljubite jedni druge, budite ujedinjeni po mome Sinu, budite djeca Božja koja svi zajedno, punog, otvorenog i čistog srca, izgovaraju ‘Oče naš’. I ne bojte se! Hvala vam. ”


(Visited 12.249 times, 2 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svatko od nas je u nekom traganju. Nekako ne želimo…