Međugorje

Vidjelac iz Međugorja Ivan Dragičević napisao posebno pismo za Ukrajini i dotaknuo se ove rijeci Nisi zaboravljen i moli ću za vas posebno


Ivanovo pismo je je poslao narodu Ukrajini koji se nalaže u teškoj situacija poslao im riječ ohrabrenje za ukrajinski narod da nisu sami i da će moliti za njih i preporučiti Gospi i Sinu njezinom da stane ovo zlo koje traje. U cijelom svijetu narod moli za njih i nadaju se kraju rata i da će mir uskoro doći na Obe zemlje, i nada će da će j use dogovoriti na svima zadovoljstvo.

Dragi moj narode Ukrajine,
Hvaljen Isus i Marija! Želim te pozdraviti od srca. U lipnju 1981. Blažena Djevica Marija ukazala se meni i još 

Došla nam je u vrijeme velike patnje. Bilo je to vrijeme kada je komunizam bio na svom vrhuncu izazivajući potrese nacije, lišavanje ljudskog dostojanstva i pokolj nevinih, uključujući vjersko i svećenstvo. Komunizam je pokušao nametnuti indoktrinaciju da Bog ne postoji.

Došla nam je kao Kraljica mira rekavši da ju je njezin Sin Isus poslao da nam pomogne. Središnja poruka Međugorja sažeta je Gospinim riječima:
“Mir, mir i samo mir. Neka mir vlada u svijetu; neka mir zavlada u srcu svake osobe. Mora vladati mir između Boga i čovjeka i među svim ljudima.” Koliko ove riječi odjekuju svima nama danas. Kraljica mira došla nam je ponuditi utjehu u našim tugama, ohrabrenje u našem očaju i čvrsto uvjerenje da Bog uistinu postoji i da je s nama. Bog čuje naše vapaje; On je naš mir.

Dragi moji prijatelji Ukrajine, Gospa je s vama da vam pomogne. I ona vam, kao iu Međugorju, nudi obilnu utjehu u vašim tugama, ohrabrenje i nadu u ovim tmurnim trenucima i čvrstu sigurnost da je Bog uistinu s vama kroz ovu kušnju. Također, sama Djevica se osobno zauzima za svakoga od vas. Gospina je uloga da zagovara svoju djecu u nevolji.

Dragi moji prijatelji, niste zaboravljeni. Postoje deseci milijuna ljudi diljem svijeta koji slijede poruku i poziv Kraljice mira koji se u ovom trenutku mole i žrtvuju za vas. Gospa nas je tako često tješila u svojim porukama govoreći: “Ja sam s vama”. Dragi moji prijatelji Ukrajine, Naša Majka je s vama na vrlo poseban način.

U ime Isusa i Marije širim duh ohrabrenja i utjehe na sve vas. Osobno preporučam Gospi, Kraljici mira, svim biskupima, vođama i cijelom narodu Ukrajine posebno u ovom trenutku da vam daju potrebnu snagu i nadu. Bog vas blagoslovio.

S ljubavlju,
Ivan Dragičević


Izvor: mysticpost.com
(Visited 347 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Vrijeme je Korizme kada razmišljamo o Isusovom križu koji je…