(VIDEO/FOTO) ČUDO OBJAVILI BISKUPI Fatima se ponovila u Nigeriji?!

Znakovi Fatime u Nigeriji, zemlji progonjenih kršćana 

Katolička biskupska konferencija Nigerije 15. listopada na svom Facebooku objavila je fotografije koje pokazuju da se u Nigeriji dogodilo ‘čudo Sunca’. Čudo Sunca, nalik onome iz Fatimskih ukazanja dogodilo se, prema riječima objave biskupske konferencije, dva dana ranije 13. listopada u mjestu Benin za vrijeme Nacionalnog Marijanskog Kongresa za vrijeme 100. obljetnice marijanskih ukazanja u Fatimi.

Čudo je tim značajnije jer se dogodilo točno na dan stote obljetnice od događaja koji je zaprepastio svijet. Takozvano – čudo Sunca.

Naime, tog 13. listopada 1917. godine Blažena Djevica Mariji obećala je malim pastirićima Luciji, Franji i Jacinti da će im dati znak te potvrditi svijetu svoju prisutnost i ukazanja. Pastirići su tad razglasili vijest da će Gospa dati znak i na polju Cove da Irije, mjesto u Fatimi, skupilo se 70 tisuća ljudi. Bio je to velik događaj i uz mnoštvo puka, prisutni su bili i mnogi novinari, znanstvenici, uglednici a bilo je mnogih antiklerikalnih medijskih kuća koji su došli s ciljem da djecu prikažu lašcima i izrugaju se s navodnim ukazanjima. Jedan od najzanimljivijih je svakako izvještaj novinara tada vrlo utjecajne masonsko liberalne medijske kuće O Seculo, a čiji je novinar zaprepaštenim onim što je vidio morao izvijestiti ništa drugo nego istinu:

‘nazočili smo jedinstvenom spektaklu koji je upravo nevjerojatan za nekoga tko mu nije svjedočio. Sunce je izgledalo kao disk od tamnoga srebra i moglo se gledati u njega bez i najmanjega napora. Nije pržilo, nije zasljepljivalo. Činilo se da nastupa pomrčina. Tada se začuo silan povik, a promatrači koji su bili najbliže počeli su uzvikivati: ‘Čudo, čudo! Čudesa, čudesa!’. Sunce je zadrhtalo i počelo izvoditi neviđene kretnje izvan svih kozmičkih zakona; sunce je ‘plesalo’, kako bi rekli seljaci’, napisao je novinar a članak je izazvao velik odjek i mnoštvo reakcija jer umjesto da je potvrdio da su ukazanja laž kako se od ove novine očekivalo, novinar je opisao Znak koji se svakako dogodio kako su pastirići i najavili. Sve iza toga je povijest. Fatima je postala središte Marijina Srca.

 

Wikimedia/ Cova da Irija, Fatima 13. listopad 1917.
Je li sunce plesalo i u Nigeriji 13. listopada 2017.? Zemlji koju u 21. stoljeću obilježava krvoproliće i stravičan progon kršćana?
Primamo li i prepoznajemo li znakove vremena? Prosudite sami.
Fotografije je objavila biskupska konferencija Nigerije, podjelilo ih je 115 tisuća ljudi, dok je video koji možete pogledati u nastavku do sad pogledalo više od 150 tisuća ljudi:

 

1.video

 

2. VIDEO

 

3.VIDEO

 


Izvor: dnevno.hr

19,693 total views, 16 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  %d blogeri kao ovaj: