(VIDEO/FOTO) ČUDO OBJAVILI BISKUPI Fatima se ponovila u Nigeriji?!

Znakovi Fatime u Nigeriji, zemlji progonjenih kršćana 

Katolička biskupska konferencija Nigerije 15. listopada na svom Facebooku objavila je fotografije koje pokazuju da se u Nigeriji dogodilo ‘čudo Sunca’. Čudo Sunca, nalik onome iz Fatimskih ukazanja dogodilo se, prema riječima objave biskupske konferencije, dva dana ranije 13. listopada u mjestu Benin za vrijeme Nacionalnog Marijanskog Kongresa za vrijeme 100. obljetnice marijanskih ukazanja u Fatimi.

Čudo je tim značajnije jer se dogodilo točno na dan stote obljetnice od događaja koji je zaprepastio svijet. Takozvano – čudo Sunca.

Naime, tog 13. listopada 1917. godine Blažena Djevica Mariji obećala je malim pastirićima Luciji, Franji i Jacinti da će im dati znak te potvrditi svijetu svoju prisutnost i ukazanja. Pastirići su tad razglasili vijest da će Gospa dati znak i na polju Cove da Irije, mjesto u Fatimi, skupilo se 70 tisuća ljudi. Bio je to velik događaj i uz mnoštvo puka, prisutni su bili i mnogi novinari, znanstvenici, uglednici a bilo je mnogih antiklerikalnih medijskih kuća koji su došli s ciljem da djecu prikažu lašcima i izrugaju se s navodnim ukazanjima. Jedan od najzanimljivijih je svakako izvještaj novinara tada vrlo utjecajne masonsko liberalne medijske kuće O Seculo, a čiji je novinar zaprepaštenim onim što je vidio morao izvijestiti ništa drugo nego istinu:

‘nazočili smo jedinstvenom spektaklu koji je upravo nevjerojatan za nekoga tko mu nije svjedočio. Sunce je izgledalo kao disk od tamnoga srebra i moglo se gledati u njega bez i najmanjega napora. Nije pržilo, nije zasljepljivalo. Činilo se da nastupa pomrčina. Tada se začuo silan povik, a promatrači koji su bili najbliže počeli su uzvikivati: ‘Čudo, čudo! Čudesa, čudesa!’. Sunce je zadrhtalo i počelo izvoditi neviđene kretnje izvan svih kozmičkih zakona; sunce je ‘plesalo’, kako bi rekli seljaci’, napisao je novinar a članak je izazvao velik odjek i mnoštvo reakcija jer umjesto da je potvrdio da su ukazanja laž kako se od ove novine očekivalo, novinar je opisao Znak koji se svakako dogodio kako su pastirići i najavili. Sve iza toga je povijest. Fatima je postala središte Marijina Srca.

 

Wikimedia/ Cova da Irija, Fatima 13. listopad 1917.
Je li sunce plesalo i u Nigeriji 13. listopada 2017.? Zemlji koju u 21. stoljeću obilježava krvoproliće i stravičan progon kršćana?
Primamo li i prepoznajemo li znakove vremena? Prosudite sami.
Fotografije je objavila biskupska konferencija Nigerije, podjelilo ih je 115 tisuća ljudi, dok je video koji možete pogledati u nastavku do sad pogledalo više od 150 tisuća ljudi:

 

1.video

 

2. VIDEO

 

3.VIDEO

 


Izvor: dnevno.hr

18,313 total views, 6 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: