Međugorje

Znakovi našeg vremena: Snažne Gospine riječi: “Ne možete zamisliti što će se dogoditi niti što će Vječni Otac poslati na zemlju.

Gospine poruke koje primaju vidjelice i danas su upozorenje na obraćenje svakog čovjeka koji još nije upoznao put Kristov. Da se ostavi zla puta i krene za putem Gospodnji.


Jedna od snažnih upozorenje Gospe 2. rujna 2018. dala je poruke Mirjani.

Pomozi mi da obratim svijet. ”Draga djeco, moje riječi su jednostavne, ali ispunjene majčinskom ljubavlju i brigom. Djeco moja, sve više se nad vama nadvijaju sjene tame i prijevare, a ja vas pozivam k svjetlu i istini – pozivam vas k svome Sinu.

Samo On može preobraziti očaj i patnju u mir i jasnoću; samo On može dati nadu u najdubljoj boli. Moj Sin je život svijeta. Što ga više budete upoznavali – što mu se više budete približavali – to ćete ga više ljubiti, jer je moj Sin ljubav.

Ljubav mijenja sve; čini najljepšim i ono što ti se bez ljubavi čini beznačajnim. Zato ti iznova govorim da moraš puno voljeti ako želiš duhovno rasti. Znam, apostoli moje ljubavi, da nije uvijek lako, ali, djeco moja, i bolni putovi su putovi koji vode duhovnom rastu, vjeri i mome Sinu.

Djeco moja, molite – mislite na moga Sina. U svim trenucima dana uzdignite svoju dušu k Njemu, a ja ću skupiti vaše molitve kao cvijeće iz najljepšeg vrta i dati ih na dar svome Sinu.

Budite pravi apostoli moje ljubavi; širite ljubav moga Sina svima. Budite vrtovi najljepšeg cvijeća. Svojom molitvom pomozi svojim pastirima da budu duhovni oci ispunjeni ljubavlju za sve ljude. Hvala vam.


Izvor: mysticpost.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Svijetu i u svakom državi postoji razni egzorcisti di je…