Vijesti

(VIDEO) Vlč. Zlatko Sudac moli za ozdravljenje i oslobođenje! Snažna molitva Kristovog svećenika!

„Bolesne liječite, mrtve uskrisujte, gubave čistite, zloduhe izgonite! Besplatno primiste, besplatno dajte!“ (Mt. 10, 8). Svećenici i časne sestre, dobili su izričitu zapovijed od milosrdnog Gospodina da će se preko njihovih svetih i blagoslovljenih ruku događati čudesa, ozdravljenja i oslobođenja. Ne u „ime svećenika“ ili „časnih sestara“, nego u „ime Isusa Krista, Sina Boga živoga“. Svećenici i časne sestre istinsko su „blago“ Katoličke crkve, živi dokazi, da nas milosrdni Isus nije napustio, da je među nama!

Vlč. Zlatko Sudac, Kristov vojnik, koji nosi stigme, Isusove rane, mnogo puta, u svojoj svećeničkoj karijeri molio je za ozdravljenje i oslobođenje. Molio je i egzorcizme, uz biskupovo dopuštenje. Vozili su, tu osobu, u automobilu, ali, morali su je zavezati na zadnjem sjedalu, da ne iskoči iz jurećeg automobila. Teško opsjednuta osoba proklinjala je, pljuvala i povraćala. Sve više i više što se automobil približavao odredištu, crkvi, u kojoj će vlč. Zlatko Sudac moliti egzorcizam nad tom osobom. Kad su se približili crkvi, osoba je, iako zavezana, razbijala automobilska stakla i skoro se oslobodila konopa kojima su je vezali…Sotona i demoni ne podnose svetinje i Kristove vojnike…oni ih užasavaju. Osobito ih užasavaju svećenici koji štuju Gospu, Majku Mariju.

Naš dragi, vlč. Zlatko, ovako nam govori prije početka molitve za ozdravljenje i oslobođenje: „Zazvat ćemo silinu Duha Svetoga, sve svece na Nebu u litanijama, zazvat ćemo u pomoć cijelo Nebo i zaštitnike anđele i arkanđele i svetu Djevicu Mariju! Započet ćemo sa molitvama za ozdravljenje i zacjeljenje naših rana, da nam Bog dade zacjeljenje naših srca, mir u duši, zacjeljenje u našem umu da možemo oprostiti sebi i bližnjima. Da možemo oprostiti sebi i bližnjima, za sve one koji su bili zlostavljani i ponižavani.“

Vlč. Sudac jasno vodi svakog čovjeka, kako ozdraviti. Da bi ozdravili, morate oprostiti, kako kaže ovaj izuzetan svećenik. Ne možete ozdraviti od fizičkih bolesti ako niste oprostili sebi i drugima, koji su vas jako povrijedili. Od srca vas potičem da poslušate ovu prekrasnu molitvu za ozdravljenje i oslobođenje, koja će, vjerujem, pomoći mnogima.

Milosrdni Isuse, od srca Ti zahvaljujem što nam šalješ svećenike i časne sestre. Draga braćo i sestre, u Kristu, potičem vas na molitvu za svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju! Dragi naši svećenici i časne sestre, hvala vam što ste se odazvali pozivu Isusa Krista, Sina Boga živoga!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Katarino Sijenska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Bazilije Veliki, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sl. Božji fra Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!


Tekst pripremio: Brat Ivan

 

Prilikom preuzimanja tekstova potrebno
je linkom potpisati naš portal 
https://radost-i-nada.com/ kao izvor.
Hvala na razumijevanju i Bog Vas blagoslovio.


Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Donosimo promišljanje vlč. Krunoslava Pačalata, bivšeg župnika župe bl. Alojzija…