Međugorje

(Video) Vidjelici Marija je pitala Gospu koliko je potrebno jesti i piti vodu za vrijeme Korizme Gospa joj je odgovorila!


Nalazimo se u vrijeme korizmen kada u Korizmi se trebamo odreći ono što smo radili a da nije dobro a da nismo prestali ili se odreći neke omiljenije hrane koju volimo. Dok smo u Korizmi to nam pomaže da dobro razmislimo o svom životu i da ojačamo svoju vjeru prema Bogu. Kroz post se mogu ratovi suzbiti koji vladaju svijetom. 

Vidjelica Marija: Gospa je na početku tražila post jednom tjedno, petkom, i tražila kruh i vodu dvadeset i četiri sata.  Na početku smo imali svoja iskustva, jer, kada je Gospa predložila post, nismo navikli na to i čekali smo ponoć da počnemo jesti ono što smo tijekom dana izostavili.

No, Gospa nam o tome ništa nije rekla je li dobro ili loše. Najvažnije je ne jesti ništa 24 sata, od ponoći do ponoći, osim kruha i vode. Jednom smo pitali Gospu koliko kruha i vode možemo uzeti, ali ona je odgovorila “da nije važno koliko smo uzeli, nego da se odričemo svega ostalog, uzimajući samo kruh i vodu tijekom tog dana.  Zatim je Gospa tražila i drugi dan posta u tjednu: srijedu.

Gospa nam je objasnila da su molitva i post toliko važni da se njima mogu izbjeći ratovi.  Gospa je, osim posta o kruhu i vodi, predložila i druga odricanja, posebice onih naših navika koje vode u grijeh i svega za što smo posebno privrženi.

Marija svjedoči kako Gospa traži od nas vjernika da Boga stavimo na prvo mjesto u svom životu. “Gospa je od nas tražila da počnemo postiti i to postiti o kruhu i vodi dva dana u tjednu srijedom i petkom. Pogledajte i ostala dva videa vezano za post.

Ukratko video govori vlč. Zlatko sudac i Mirjana vidjelica:

Vlč. Zlatko Sudac – Kako postiti i ojačati vjeru.

Post je vrlo jako oružje protiv svih napasti i kušnji na koje nailazimo na našem životnom putu. Gospa nas na post poziva već skoro 40 godina. Kako postiti? Pogledajte što o tome kaže vlč. Zlatko Sudac:


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ovo je biblijska prava krunicu koja vam može donijeti oslobođenje…