Vijesti

(Video poruka)Duhovni Otac James: Dok sam molio dobio sam odgovor i radujte se bit će pobjeda

Duhovni Otac James kaže dok je molio da je dobio odgovor od Boga da će uskoro biti pobjeda  i da se svi radujemo toj pobjedi to će se prepoznati zato radujemo jel Gospodin je sa nama i u borbi koju prolazimo i na kraju pobjedi uvijek.


Biti će nova atmosfera svijetu, zato radujte se srcem

“Da djeco prolazimo kroz jako teška vremena, ali iskreno Gospodin nam daje veliku nadu i odgovara na naše molitve. U svojim molitvama ja sam dobio poruku da će ovaj problem s covidom nestati sljedeće godine, do Uskrsa. Do Uskrsa će trajati i bit će nova atmosfera u cijelom svijetu. Zato djeco moja, držite se svoje vjere, držite se Isusa, radujte se srcem”, rekao je otac James Manjackal, u nedavnoj virtualnoj molitvi za ozdravljenje.

Riječ je o indijskom katoličkom svećeniku i karizmatiku svjetskoga glasa koji je ostao zapamćen nakon desetaka seminara održanih u Hrvatskoj početkom novoga milenija, kao gorljivi propovjednik kojega su pratili brojni znakovi i čudesa. Fra James uvijek kaže da nikada nije vidio ljude s takvom nevjerojatnom vjerom u Isusa kao kod Hrvata! Nedavno je nad njim molio  i papa Franjo te je blagoslovio njega i čitav  njegov rad, i poslao ga u svijet širiti Evanđelje.


Izvor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
U današnjoj vrijeme susrećemo  sa raznim događajima pa tako i…