Vijesti

(Video)Pojavio se križ na nebu i uzdrmao Rusiju

Događaj koji je zadivio, ljude koji su uhvatili ovaj fenomena posebno zbog križa koji se vidi na nebu pojava
kao upozorenje i podsjetnik ovog križa da je na tom križu Isus Krist, umro mučen i tako postao Spasiteljem čovječanstva tom pojavom želi upozoriti Rusiji i narod da ne zaborave tko je za njih umro i da se moraju posvetiti više duhovnosti i molitvi, da se ne kaže da nisu upozoreni. Gospodin upozorava s raznim znakovima koje je rečeno da će se događati.


I dok svijet sa strahom gleda uz zbivanja oko Rusije i Ukrajine, a papa Franjo poziva na hitnost molitve za mir na tom području zbog mogućnosti eskalacije rata, prošlog tjedna na nebu iznad Rusije točnije iznad Kuzbasa stanovnike te sibirske pokrajine preplavilo je strahopoštovanje prema svemu stvorenome, kad su ugledali ogroman križ koji se protezao nebom, a o njemu su izvijestili i tamošnji mediji.

Iako, kažu da je  riječ o optičkom fenomenu, mnogi u njemu vide znak, znak narodima ponajviše zbog činjenice da se pojavio uoči blagdana Bogojavljanja, i zbog ovih riječi našeg Gospodina Isusa:

“A čut ćete za ratove i glasove o ratovima. Pazite, ne uznemirujte se. Doista, treba da se to dogodi, ali to još nije svršetak. Narod će ustati na narod i kraljevstvo protiv kraljevstva. Bit će gladi i potresa po raznim mjestima. Ali sve je to samo početak trudova. Razmahat će se bezakonje i ohladnjeti ljubav mnogih. Ali Bog će spasiti one koji ustraju do konca.’ (Mt 24,6-13).


Izvor: Vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Predivno svjedočanstvo o njegovom nesreći koju je doživio avionom, opisuje…