(VIDEO) NEVIĐEN SPEKTAKL NA TV Bujanec zanijemio, PAVUNA VIKAO: RAZAPELI SMO ISUSA!

Ovo je nastup koji morate pogledati i podijeliti ga s drugima! 

 Do sad neviđen nastup dr. Davora Pavune, svjetski priznatog hrvatskog znanstvenika u emisiji Bujica, voditelja Velimira Bujanca, ostavlja bez teksta.

Bio je to spektakularan intervju u kojem je voditelj ostao vidno šokiran i nijem na cijelu situaciju jer Pavuna je skakao, glumio, plesao, derao se u tolikom omjeru da se čini da je Pavuna potpuno ‘lud’, lud za istinom o Isusu!A

I jest, poput neke Božje lude (kako nas poziva sveti Pavao da budemo), dr. Pavuna budi ljude metodom – šokiranja.

I to mu uspijeva. Pavuna je naime rekao kako je do sada u povijesti postojao samo jedan jedini čovjek i to je ONAJ  KOJEG SMO RAZAPELI!

Sve ostale, pogotovo oni koji odbijaju Isusa Pavuna dijeli na zumboide, majmunioide, bankaroide itd, te tvrdi da oni uopće nisu ljudi i da im se to vidi na licima.

Priznao je da je na putu do Isusa prošao baš sve religije i sekte te da je čak bio i školovani mason, te da svojim životom svjedoči kako je – ISUS JEDNOSTAVNO –NAJVEĆI!

‘Isus je ŽIIV, ŽIIV i on je tu – SAD’ vikao je iz sveg glasa Pavuna, znanstveno objašnjavajući da s Isusom možemo razgovarati izravnije, nego kad razgovaramo telefonom!

Također, Pavuna je u ovoj emisiji gromoglasno upozorio hrvatsku javnost rekavši da hrvatskom vladaju- majmuni, te da moramo znati da je hrvatska vrhuška – ucijenjena i da se čini sve da se hrvatski narod – uništi – pokori demonima.

Usporedio je Hrvatsku sa zoološkim vrtom. Ponovno je pokušao probuditi ljude rekavši: Mi živimo Orwella, dakle apsolutni totalitarizam sakriven pod maskomDEMONkracije!

Ovo je nastup koji morate pogledati i podijeliti ga s drugima! Slava Isusu!

 


Autor: Dnevno.hr

2,104 total views, 6 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  <

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

  Hide Related Posts
  %d blogeri kao ovaj: