Aktualno

(VIDEO) Kipić Kraljice Mira iz Međugorja u prostoriji gdje je Gabriel Amorth molio egzorcizme!

„Međugorska Gospa, ukazuje se, radi obraćenja cijeloga svijeta! Međugorje je mjesto, gdje ima, više ispovijedi i obraćenja nego igdje u svijetu!“ – hrabro, snažno i u vjeri govori veliki Kristov ratnik, egzorcist Gabriele Amorth.


Danas, 16.09.2019. je treća godišnjica smrti velikog zagovornika Međugorske Gospe. Od srca vjerujem, da nas danas Gabriel Amorth i Međugorska Gospa gledaju s Neba.

Biti će zapamćen, kao jedan od najvećih egzorcista u povijesti. Izveo je, navode izvori, oko 160 tisuća obreda egzorcizama. Međutim, kao i svi egzorcisti, utjecao se Majci Mariji, koja nas zagovara kod svog Sina, Isusa Krista. Ovaj izuzetan Kristov ratnik, osobito je štovao Međugorsku Gospu. Gabriele Amorth izjavljuje „Međugorje je snažna tvrđava protiv Sotone!“

Često je citirao Gospine poruke. Te je komentirao poruku Međugorske Gospe na Radio Mariji 25.08.2011. a prenio je portal Medjugorje Miracles: „Draga djeco! Danas vas pozivam da molite i postite za moje nakane, jer Sotona želi uništiti moj plan. Započela sam sa ovom župom i pozivam cijeli svijet. Mnogi su se odazvali, međutim, ogroman je broj onih koji ne žele čuti ni prihvatiti moj poziv. Vi koji ste rekli „DA“, mom pozivu, budite snažni i odlučni. Hvala vam što ste se odazvali mom pozivu.“

Prvi je komentirao ovu poruku na Radio Mariji ovim riječima: „Kako je gorka, gorka, posljednja poruka Međugorske Gospe 25.08.2011: „Mnogi su se odazvali, međutim, ogroman je broj onih koji ne žele čuti ni prihvatiti moj poziv“ Bog nam šalje svoju Majku! Više od trideset godina! Nakon više od trideset godina! Mogu razumjeti, da nevjernici ne slušaju što govori Međugorska Gospa, ali Katolici, to je neoprostivo! Budite Katolici!“ – snažno je grmio na Radio Mariji egzorcist Gabriele Amorth.

  „Po plodovima će te prepoznati drvo! Trideset godina Međugorje daje „plodove koji su neupitni“! Ispovijedi, obraćenja, brojni pozivi, velike milosti! Više od trideset godina! Da li je moguće da taj „poziv Međugorske Gospe“ ljudi još ne čuju?“ – snažno, hrabro i u vjeri, govorio je Kristov vojnik i Gospin apostol Gabriele Amorth za Radio Mariju.

Veliki Gospin apostol, izveo je svoj posljednji egzorcizam 2016. godine nad ženom iz Italije, po imenu Cristina. Dao je dozvolu proslavljenom redatelju Williamu Friedkinu, koji je ujedno redatelj najdražeg filma Gabriela Amortha, filma Egzorcist. Gabriel Amorth je „prigovorio“ Williamu Friedkinu za film Egzorcist: „Williame, pretjerao si u efektima.“

U članku smo priložili video sa posljednjeg egzorcizma Gabriela Amortha, jednog od najvećih egzorcista u povijesti Katoličke crkve. Egzorcizam nad Cristinom započinje u 20 minuti. Potičemo vas da obratite pozornost na kipić Kraljice Mira, u prostoriji gdje je Gabriel Amorth izvodio egzorcizme. Kipić se nalazi iza Gabriela Amortha, dok je ispred kipića, jedan veliki svetac i, Gospin apostol, sveti Ivan Pavao II. Ovaj Gospin kipić je replika velikog kipa, na Brdu Ukazanja, kod Plavog križa.

Ujedno vjerujem da nas zagovaraju sa molitvama kod Gospodina. Međugorska Gospe, Majko naša i, dragi naš prijatelju Gabriele Amorth, molite za nas, zagovarajte za nas, štitite nas od zamki neprijatelja koji rasprostranio svoje mreže zla po cijelome svijetu! Molite za nas!

  POGLEDAJTE  VIDEO:

Milosrdni Isuse, od srca Ti zahvaljujem što nam šalješ svećenike i časne sestre. Hvala Ti što si nam poslao Gabriela Amortha. Draga braćo i sestre u Kristu, potičem vas na molitvu za svećenike, časne sestre, biskupe, kardinale i papu Franju! Dragi naši svećenici i časne sestre, hvala vam što ste se odazvali pozivu Isusa Krista, Sina Boga živoga!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

Sveti Mihovile, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Josipe, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Franjo Asiški, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Padre Pio, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Benedikte, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Bosco, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane od Križa, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ignacije Loyola, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Faustino Kowalska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Katarino Sijenska, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveta Bernardice, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Ivane Pavle II., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Bazilije Veliki, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Pio V., u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Leopolde Mandiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blaženi Alojzije Stepinac, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Blažena Aleksandrino, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sl. Božji fra Ante Antiću, u ime Božje Ljubavi, moli za nas!


Tekst preveo i pripremio: Brat Ivan

 

Prilikom preuzimanja tekstova potrebno
je linkom potpisati naš portal 
https://rastimo-u-vjeri.com/ kao izvor.
Hvala na razumijevanju i Bog Vas blagoslovio.

(Visited 73 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
„Kažem vam, ustat će žurno na njihovu obranu. Ali kad…