(VIDEO) Kakvo predivno slavljenje Gospodina u Međugorju! ‘Otvori oči mog srca, otvori Gospode ti’

Slavljenje u Međugorju organizirale su molitvene zajednice “Srce Isusovo” i “Božja pobjeda”.

 U sklopu Susreta zajednica, skupina, domova molitve i udruga povezanih u koordinaciju Obnove u Duhu Svetome Hrvatske, molitvene zajednice  „Božja pobjeda“ i „Srce Isusovo“ u Međugorju su u subotu 22. travnja, nakon večernje svete mise koju je predvodio don Damir Stojić, održali jednosatno molitveno i glazbeno slavlje. Između ostalih nastupili su i Alan Hržica, te Marija Husar. Bila je to ujedno i proslava 50 godina katoličke karizmatske obnove u Hrvatskoj i svijetu, a koncert je prenosila i Radiopostaja „Mir“ Međugorje, prenosi Medjugorje.hr

Molitvena zajednica „Srce Isusovo“ svakog utorka na Kamenitim Vratima u Zagrebu okuplja preko 500 mladih iz cijele Hrvatske, koji pjesmom, molitvom i konkretni.m djelovanjem žele donijeti nešto pozitivno svom gradu i zemlji.

Zajednica je, pak, mladih „Božja pobjeda“ osnovana 2007. godine u crkvi sv. Mati Slobode na Jarunu. Zajednica njeguje karizmatsku duhovnost kao članica Obnove u Duhu Svetom Zagrebačke nadbiskupije, a susreti se sastoje od slavljenja, molitve, pouke, svjedočanstava i klanjanja pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

Pogledajte djelić predivne atmosfere iz Međugorja:

 

 

Izvor: dnevno.hr/Rastimo u vjeri

2,439 total views, 3 views today

Facebook Comments

Admin

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: