Crkva u svijetu

VIDEO Čudo u Meksiku – Hostija za vrijeme klanjanja Presvetom kucala kao ljudsko srce!

Novo čudo koje se dogodilo nedavno sa hostijom za vrijeme klanjanje pred Presvetim najedanput su ugledali hostiju kako kuca kao ljudsko srce. mnogi su bili iznenađeni ovom čudo koje se dogodilo u Meksiku.

Euharistijsko čudo u Guadalajariju u Meksiku navodno se dogodilo u nedjelju, 24. srpnja 2022. Svećenik, otac Carlos Spahn govori o čudu kojem je svjedočio i kaže da je tog dana bila sveta misa i nakon njezinog klanjanja Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Isus je iznesen pred ljude prekriven platnom, a kad su platno skinuli, Presveto je počeo kucati poput ljudskog srca. Otac Spahn dodaje da je tamo bio prisutan i liječnik koji je potvrdio da je hostija kuća baš kao ljudsko srce.

Napominje da se isto čudo dogodilo i jednoj obraćenici vjernici koja je taj dan primivši hostiju u usta, osjetila snažne otkucaje na hostiji. Dodaje da se isto što se zbilo s njenom hostijom, dogodilo i vani, što je snimljeno i možete vidjeti. Iako je riječ o novom, još neistraženom i tek mogućem euharistijskom čudu, ostaje činjenica da je Isus živ u hostiji , da njegovo srce kuca i poziva nas da se vratimo u Njegovo Presveto Srce koje je utočište grešnika cijelog svijeta.

Stoga znanstvenici zaključuju da: ovaj događaj nema prirodno objašnjenje.

Presveto Srce Isusovo, moli za nas.

Možete pogledati ovdje: Izvor / Slika YouTube


(Visited 2.669 times, 6 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Nakon duge borbe sa Tumorom i svi smo se nadali…