Crkva u svijetu

Video: Čudo koje se dogodilo u San Isidro Labrador u Querétaru u Meksiku. Iz slike Milosrdnog Isusa izlazile zrake svjetlosti!

ČUDO? – U ovim teškim i neizvjesnim vremenima, otac José Guadalupe Aguilera Murillo, svećenik Župe San Isidro Labrador u Querétaru u Meksiku, također je bio jedan od mnogih svećenika koji su poduzeli alternativne mjere kako bi Isusa doveli u svaki dom, emitirajući euharistijsko slavlje preko interneta, online.

Za blagdan Božanskog milosrđa oltar je bio postavljen sa svim liturgijskim elementima, slikom Milosrdnog Isusa u pozadini i kamerom za snimanje euharistijskog slavlja.
Tada se u nekom trenutku dogodio vrlo neobičan događaj, čudo !

Činilo se da zrake svjetlosti dopiru od slike Milosrdnog Isusa ,kao da su produžetak zraka iz Presvetog Srca sa slike! Za oca Joséa nije bilo dvojbe: „Gospode, vjerujem ti! Hvala Ti što ste si se predstavio u našoj predanosti Božanskom milosrđu. “


Ovdje možete vidjeti video zapis ove mise posvećene Božanskom milosrđu i čudesnom događaju.


Zato vas pozivamo svaki dan da uzmete si malo vremena i posvetite molitvi Božansko milosrđa krunicu.

www.rastimo u vjeri.com


Izvor: www.medjugorje-news.com/ fotografija: Parroquia San Isidro Labrador CORC Qro.

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
O. James Manjackal MSFS svjetski je poznati katolički svećenik iz…