Duhovna glazba

VIDEO Alan Hržica ima novu pjesmu, zove se ” Hvalospjev Stvoritelju”

Fra Marin Karačić i Alan Hržica. Odlična kombinacija. Poslušajte.


„Hvalospjev Stvoritelju” nova je pjesma Alana Hržice a čiji je autor fra Marin Karačić. „Pjesma je prožeta adventskim iščekivanjem i mislim da će nam upravo ova pjesma biti prilika za pripraviti se za Kristovo rođenje”, kaže fra Marin za HKM.

Pratite tekst pjesme i osjećate radost, Alan Hržica uzvisuje Gospodina i zahvaljujem mu za sva stvorenja koje je stvorio, digni te glas i hvalu dajte te Svemogućem nebeskom Ocu

Za pjesmu je napravljen i predivan video spot kojeg je radio Ivan Crnjak. Zanimljivost je da glavnu ulogu u videu ima David Hržica, Alanov dvoipolgodišnji sin. „Supruga i ja odlučili smo da u ovom videospotu bude i naš sin David. Razlog je ove odluke jednostavan: promatrajući svijet Davidovim očima, dolazimo do onog osjećaja koji smo mi malo stariji izgubili.

Njega sve ostavlja bez daha! Jedan običan mali potok izazove stotine postavljenih pitanja! On bi satima mogao stajati kraj njega i diviti mu se. A kad je, hodajući puteljkom, odjednom ugledao veliko jezero, taj je trenutak za Davida bio poput otkrivanja kakva novog planeta, gledano iz naše perspektive, slično spuštanju na Mjesec.

Ne skidajući svoje velike oduševljene oči s ovoga otkrića, stotinu je puta uperio prstić na to plavetnilo vičući iz svega glasa: ‘Jezeroo, tataa, jezero!!!’ I opet, i opet, i opet… Slaveći i hvaleći svojega Stvoritelja, uzdižemo srce u visine, a to ozdravlja Eto, upravo kroz tu malu djecu Bog nas uči kakvo bi naše srce trebalo biti prema ovome našem zemaljskom domu. Valjalo bi se katkad baciti u tu dječju malenost i hvaliti, slaviti Boga.

 

Vjerujem da bismo takvim činom i mi postajali radosniji i zahvalniji. Slaveći i hvaleći svojega Stvoritelja, uzdižemo srce u visine, a to ozdravlja. Naposljetku, ovaj naš mali David također je Božji dar, kao i svako drugo dijete, pa mislim da bi dobro bilo ponekad i njima uzvratiti jednakim oduševljenjem što postoje, što su ovdje s nama i što taj Božji dar podsjeća koliko ljubav može biti lijepa”, potaknuo je Alan Hržica.

Poslušajte pjesmu: 


Autor: Rastimo u vjeri

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
OSIJEK - Na desetke je puta podijeljen FB-status Osječanina Domagoja…