Crkva u svijetu

U svijetu se događaju čudne demonska viđenja u cijelom svijeta… vrijeme je da se obučemo u svu Božju opremu i krenimo u pobjedu uz Isusa Krista

U svijetu se sve više primjećuje kako sotonske sile vladaju, pokušavaju što više napadati narod jel njegovo  vrijeme prolazi, te je pojačao sve sile da uništiti sve što je dobro i što je kršćanstvo. Sotona osjeća da se bliži njegov drugi dolazak Isusa Krista i da će uskoro biti uništen i bačen u ognjeno jezero i sve njegove sluge.


Katolički egzorcist i autor “Dnevnika američkog egzorcista”, otac Stephen Rosett upozorava
vjernike na sve više dokaza o demonskim silama u diljem svijeta, posebno u naše domove.

Danas živimo u vremenu u kojemu Sotona još uvijek pokazuje svoju kontrolu nad srcima i umovima ljudi koji nisu kršćani. Osim toga, Sotona ima moć kušati kršćane i tjelesno im nauditi. Sotona svom snagom širom svijeta sije uništenje i zlo. No mi imamo stvarnu nadu zbog toga što je Isus pobijedio, a Njegov Duh i Njegova Riječ će nam pomoći da se odupremo đavlu. Uz to, Sotona i njegova vojska će biti uništena i bačena u Ognjeno jezero. (Otkrivenje 20, 7-10)

Egzorcist piše: “Hodao sam hodnikom duboko zaražene zgrade s jednim od naših najdarovitijih duhovnih osjetljivih osoba. Planirali smo eksorcizirati zgradu ubrzo nakon toga. Rekla mi je: “Čujem ih. Oni plaču od straha.” Pitao sam: “Zašto je to?” Ona je odgovorila: “Oni znaju što radite.” Ispod sve drskosti i arogancije Sotone i njegovih poslušnika krije se temeljni užas Krista i svega što je sveto. To im uzrokuje neizmjernu bol. I znaju da je njihovo “vrijeme kratko” (Otkrivenje, 12. stih 12.). S pravom se boje drugog Kristova dolaska. Dok je demon po imenu Legija rekao Isusu: “Jesi li došao da nas mučiš prije određenog vremena?

Kraljica mira također je govorila o aktivnostima demonskog svijeta te je ponudila konkretne načine da zaštitimo sebe, svoje voljene i svoje domove.

Od početka ukazanja Gospa je preporučila da sami nosimo i u svoje domove stavljamo predmete koje je blagoslovio svećenik. Zamolila je da obnovimo korištenje svete i egzorcirane vode.

Kako bismo se zaštitili od zla u njegovim raznim oblicima, Crkva nam je dala sakramentalan, a egzorcist, otac Rosetti, kaže da postoje jasni znakovi kako nam oni mogu pomoći i potiče vjernike da ih ne ignoriraju.

Otac Rosetti je rekao: “Žena pod demonskim utjecajima, bila je izvan svoje sobe zbog nekog posla. Njoj nepoznato, blagoslovio sam ga i istjerao svetom vodom. Također sam po uglovima na podu posipao egzorciziranu sol. Zatim sam uzeo protjerano ulje i napravio znak križa na vratima, prozorima i nadvratnicima. Ali kad sam otišao, ljudsko oko nije moglo vidjeti ništa drugačije.

Sutradan mi je poslala poruku:

Opsjednuta žena: Jesi li učinio nešto mojoj sobi?

Svećenik-egzorcist: Zašto pitaš?

Opsjednuta žena: Blagoslovio si moju sobu.

Svećenik-egzorcist: Kako si mogao reći?

Opsjednuta žena: Nešto se promijenilo i oni (demoni) su to mrzili. Još uvijek rade.

Ova kratka razmjena bila je poučna. Prvo, pomoglo je potvrditi da je žena opsjednuta. Imala je “okultno znanje”.

Nema šanse da je mogla znati da sam blagoslovio njezinu sobu. To znanje je primila preko demona koji je osjetio blagoslov i zaštitu. Posjedovanje okultnog znanja snažan je znak istinskog posjedovanja. Drugo, potvrđuje snagu i važnost blagoslova naših domova.

Blagoslovljen dom je sveto mjesto i demoni u opsjednutima odbijaju se sve što je sveto.

Svi bi trebali blagosloviti svoje domove od svećenika koji bi rado surađivao. Ali ako svećenik ili đakon nije dostupan, crkvena revidirana Knjiga blagoslova dopušta da dom blagoslovi laik. Biblija neka vam bude oružje protiv svih demona i molitva snažna i jaka i blagoslivljate svoje domove. Može i sveta voda pomoći koja je posvećena samo u crkvi.

Demoni to mrze i odbijaju se od toga.


Izvor: Ovdje

(Visited 769 times, 6 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Gospa se izravno obratila hrvatskom narodu i otkrila zašto smo…