Izdvojeni članak

U STEPINĆEVOJ ŽUPI SE DOGODILO ČUDO: Djevojčici čudesno nestao tumor s mozga!

Dokaz da Bogu ništa nije nemoguće…

U župi blaženog Alojzija Stepinca na zagrebačkoj Savici dogodilo se predivno ozdravljenje djevojčice, koje su s radošću podijelili na svojim stranicama.

Naime, djevojčica iz Zagreba bolovala je od tumora na mozgu a njezinu bolest majka je predala crkvi, odnosno župljanima u molitve, za djevojčicu i ozdravljenje prikazivali su svete mise te je djevojčica primila sakrament bolesničkog pomazanja prije rizične operacije na koju je morala pristupiti.

Operacija je prošla dobro, no tumor je ostao i liječnik ga nije mogao odstraniti nakon čega je uslijedilo čudo koje je s javnosti podijelila majka djevojčice.

Svjedočanstvo majke prenosimo u cijelosti:

Iznenadna bolest naše Marte bila je prožeta intenzivnom molitvom cijele naše župe i ostalih molitvenih zajednica diljem Hrvatske. Čekao nas je operativni zahvat tumora na mozgu koji se nalazio na najkritičnijem mjestu, na području živaca za funkciju svih vitalnih organa.

Doktor nam nije mogao puno obećati jer se kod takvih kritičnih operacija nikada nezna hoće li organizam izdržati takav zahvat a još nam je manje mogao obećati da neće oštetiti neki živac pri čemu su moguće posljedice raznih invaliditeta. Znala sam tko mi jedini može pomoći najbolji ishod za Martu, a to je Isus Krist, po sakramentu bolesničkog pomazanja, i ustrajna žarka molitva njegove žive crkve.

To mi je bila sigurnost i pouzdanje da ne može ništa poći po zlu kakav god ishod bio. Marta je bila zaštićena plaštom molitve i štitom bolesničkog pomazanja.

Tako je i bilo, operacije je bila vrhunski odrađena od strane doktora, ali nije mogao odstraniti tumor u cijelosti, jer Marta ne bi preživjela takav zahvat. Doktor je sa svoje strane napravio najbolje moguće, ali je morao ostaviti 10 posto tumora na kritičnom mjestu mozga, što nam je odmah nakon opeacije i priopćio.

Marta se iznenađujuće brzo oporavila bez ikakvih posljedica.

Pet dana nakon operacije ponovili su magnetsku rezonancu mozga na kojoj doktor nije mogao pronaći nikakve ostatke tumora, vidljivi su samo ožiljcina djelu mozga gdje je tumor bio pričvršćen. Doktor nam je rekao da to ne može objasniti. Onkolog je pregledao istu snimku i rekao, da s obzirom da tumor nije vidljiv Marta ne mora primati nikakvu terapiju.

Hvala Isusu što je ustanovio Crkvu koja se moli za potrebite i bolesne, te što nam je po njoj darovao sakramente po kojima Isus djeluje čudesno i nastavlja tamo gdje medicina više nema svoje moći.
Hvala Bogu Ocu, Sinu i Duhu Svetom! Amen!


Autor: priznajem.hr/ foto: flicker

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
   Ljudi najčešće ulaze u okultno iz „zabave“. „Pa, što…