Duhovnost

U ovom svijetu preživje ćete bol i nevolju


U ovom svijetu ubrzanom prolazimo kroz mnoge nevolje i patnje. Svijet je pun bola koje čovjek prolazi u ovom zemaljskom životu. Gospodin nam kaže stani malo on je trpio radi tvoga grijeha i on ti daje mir koji niko ne može dati. Zazovi ga u svoju molitvu.

Uvjerite se da ćete preživjeti i da ćete izaći iz toga jer, živi ili mrtvi, pripadate Gospodinu. Život ide dalje. Bit ćete iznenađeni koliko možete podnijeti kad vam Bog pomaže.

Sreća nije život bez boli ili muke – uopće ne. Prava sreća je naučiti kako preživjeti dan usprkos svoj žalosti i boli. To je naučiti radovati se u Gospodinu bez obzira na događaje iz prošlosti.

Možda se osjećate odbačeni. Možda se osjećate ostavljeni. Možda vam je vjera slaba. Možda mislite da ne vrijedite. Žalost, suze, bol i praznina mogu vas povremeno progutati, ali Bog je još uvijek na svome prijestolju. On je još uvijek Bog!

Sami si ne možete pomoći. Ne možete zaustaviti bol. Ali naš blagoslovljeni Gospodin doći će k vama i staviti svoju dragu ruku pod vašu te vas podići da ponovo sjedite na nebesima. On će vas izbaviti od straha od smrti. On će vam otkriti svoju beskrajnu ljubav za vas.

Podignite pogled! Ohrabrite se u Gospodinu. Kad vas okružuje magla i ne možete vidjeti izlaz iz svoje nevolje, vratite se u Isusov zagrljaj i jednostavno se uzdajte u njega.

On mora sve učiniti! On želi vašu vjeru, vaše pouzdanje. On želi da glasno vičete: “Isus me ljubi! On je sa mnom! On me neće iznevjeriti! On će upravo sada sve riješiti!

Neću biti oboren! Neću biti poražen! Neću biti žrtva sotone! Neću izgubiti ni razum ni vodstvo! Bog je na mojoj strani! Ja ljubim njega i on ljubi mene!

Temelj je vjera. A vjera počiva na ovoj istini: “Neće uspjeti oružje protiv tebe skovano …” (Iz 54,17).


Autor teksta: David  Wilkerson

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Gospa je prenijela preko vidjelice novu poruku i rekla kako…