Svjedočanstva

U MEĐUGORJU: ‘Žena je pala, polomila se, a ja sam molio za nju na jeziku kojeg ne znam’

Čudesno svjedočanstvo iz Međugorja ispričao je Ed za portal Mystic Post


– Bio sam blagoslovljen doći u Međugorje dva puta. I da to je čisti poziv koji me vratio mojoj katoličkoj vjeri. Dopustite mi da vam ispričam čudo koje me vratilo mojoj svetoj Katoličkoj crkvi. Penjao sam se na brdo ukazanja sa skupinom ljudi iz Italije koje nikada nisam sreo prije svog putovanja.

Gospodin je gore vodio i jednu ženu. Ako ste ikada bili u Međugorju znate kako je put gore težak i stjenovit. U jednom trenutku ona je pala ravno na to kamenje. Mogao sam čuti kako joj kosti pucaju. Bilo je to oko 9 ujutro i bilo je jako vruće. Iz nekog razloga izvukao sam pokrivač koji je bio u mom ruksaku i pokrio je kako bi joj napravio hlad. A onda, onda sam počeo moliti za nju.

No, ono što se zapravo dogodilo je čudo. Ja sam počeo moliti na svom jeziku engleskom, a iz mene je izlazio talijanski jezik. Molio sam na talijanskom jeziku kojeg ona razumije iako uopće ne znam talijanski. Ona je u isto vrijeme zahvaljivala na molitvi. Bila je potpuno izvan sebe i sačekali smo medicinsku pomoć koja ju je nosila niz brdo.

Kako je bila pod tim pokrivačem ona mene nije niti dobro vidjela. Kasnije te večeri otišao sam na svetu misu, tamo sam pjevao, plesao slavio Boga i hvalio Isusa. I u jednom trenutku ona živa i zdrava dolazi do mene i grli me, zahvaljuje mi na molitvi i Isusu što me poslao. Ovaj trenutak potpuno je promijenio moj život zauvijek. Shvatio sam da je riječ o čudu, čudu koja se u Međugorju događaju svaki dan!


Autor: Vjera


(Visited 188 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
„Dvije su stvari su potrebne za zagovornu molitvu: hrabrost i…