Tumor potpuno nestao nakon blagoslova relikvijom Padre Pia

Angela iz irskog grada Carlowa, 2013. godine posvjedočila je o čudesnom ozdravljenju njezina supruga
Jima na čijem se mozgu 2006. pojavio veliki zloćudni tumor:


“Rečeno nam je kako će morati na kompliciranu operaciju i da su izgledi da preživi zahvat samo 30 posto, a ako i preživi, kazali su liječnici, imat će teško oštećenje mozga ili će mu jedna strana tijela ostati paralizirana. Kako nismo imali drugih opcija, operacija je zakazana za ponedjeljak, najduži dan u mojem životu.

Nakon višesatne operacije kirurzi su mi priopćili kako je zahvat prošao očekivano, a uz to da je oblik tumora najgori koji je mogao imati. Izvadili su njegov najveći dio, no nisu mogli ukloniti dio koji se nalazio u moždanom deblu. Upozorili su me da će čak i uz kemoterapiju i radioterapiju teško preživjeti. Nekoliko dana kasnije vozila sam auto i na radiju čula kako u Carlow dolazi relikvija Padre Pija – jedna od rukavica kojima je prekrivao stigme. Tog sam popodneva nazvala radio stanicu kako bih saznala telefonski broj čovjeka koji je organizirao dolazak relikvije.

Nazvala sam ga, a on je pozvao supruga i mene u svoju kuću gdje se nalazila rukavica. Kazao je kako bi bilo mudro blagosloviti mog supruga relikvijom, što smo i učinili.

U jednom sam trenutku, dobro se sjećam, pogledala u supruga i pomislila kako mu ponovno nije dobro, njegovo je lice izgledalo čudno. Na povratku kući upitala sam ga: “Zašto ti je tako čudno izgledalo lice kad smo bilo u kući?”
– Osjetio sam snažan miris, odgovorio mi je.

Upitala sam ga kakav je miris bio, a on je rekao: “Zbilja ne znam, ali bilo je nešto čudno.”

Odmah sam uzviknula: “Padre Pio!”

Sljedećih nekoliko dana u našoj je kući još uvijek osjećao taj miris.

Nakon kratkog vremena Jim je morao otići u bolnicu na snimanje i uskoro smo bili pozvani da čujemo kakvi su nalazi. U ruci sam nosila medaljicu Padre Pija, držala ju toliko čvrsto da su mi se nokti zabijali u dlanove.
Liječnik je izvadio sve snimke, od početka bolesti do najnovije. Pokazivao nam je jednu po jednu i na kraju kazao: “Što god radite, nastavite s tim.”

Kada je došao do posljednje snimke, rekao je: “Tumor je potpuno nestao! Više mu nema ni traga!” Bili smo u potpunom šoku, a Jim je upitao: “Kako to mislite da je nestao?”
– Nema ga, sve je nestalo! – odgovorio je jednako začuđeni liječnik.
Od tada, posljednjih sedam godina Jimovo je zdravlje savršeno. S obzirom da je medicini njegovo ozdravljenje ostalo neobjašnjivo, jedini logični zaključak je da je Bog po Padre Piju čudesno izliječio mog supruga. Nitko u obitelji nema nikakve sumnje u to.


Autor: C. Keane: “Padre Pio – The Scent of Roses” / padrepio.hr

 9,204 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.