Sve o 'Egzorcizam

Talijanski egzorcist upozoruje : Ako činite ove stvari, znajte Sotona vas se boji!

Svijetu i u svakom državi postoji razni egzorcisti di je potrebno oslobođenje od zla koje napada kršćane, pa i one koji nisu te iskorištava njihovu ljudskost da napada božje odabrane ljude i druge oko sebe.


Najviše mu smeta. krunica, ispovijed, Sv. Misa, klanjanje i ukazanje Marijino i čitanje Biblije knjiga koju sam Bog govori kroz nju.

Citati koje je egzorcist dobivao od samog đavla prilikom egzorcizama Pogledajte što Sotona ne može smisliti!

Ako to činite znate da ste na pravome putu! Navedeni citati proizašli su iz knjige Katehaza Sotone, talijanskog egzorciste Pellegrina Ernettija koji ih je godinama prikupljao iz usta samog Sotone.

Ispovijed…kojeg li glupog iznašašća:
Koliko mi zla zadaje… čini da trpim…Krv onog vašeg lažnog Boga… ta Krv koja me gnječi… uništava… pere vaše duše i čini da bježim…(strašno plačno zavijanje!)… Ta Krv, ta Krv…to je moja najstrašnija muka… ali sam ipak našao svećenike koji više ne vjeruju u ispovijed i šalju kršćane da u grijehu prime onog krivog Boga… Dobro, dobro… izvrsni su… Koliko li svetogrđa time postižem.

Gozba (sv.Misa)
na kojoj blagujete Tijelo i Krv onog Raspetoga, kojeg sam ja ubio…Tu se nalazim razoružan…Nemam više snage za borbu…Oni koji se hrane tim Tijelom i koji piju tu Krv postaju veoma snažni protiv mene, postaju nepobjedivi pred mojim lukavim zavođenjima i napastovanjima; izgledaju razliciti od ostalih, kao da imaju neko posebno svjetlo i veoma brzo shvaćanje…; odmah me prepoznaju i udaljuju se od mene i tjeraju me kao da sam pas…Kakve li žalosti i boli imati posla s tim kanibalima…(jauci plača!)… Ali ja ih divlje progonim… i toliki idu blagovati tu Hostiju u grijehu… Hahaha! Kojeg li zadovoljstva…kojeg li veselja…Mrze svoga Boga i blaguju ga, hahaha! To je moja pobjeda… pobjeda…hura…hura!…

Klanjanje komadu kruha/=Euharistiji/:
Kako su bezumni oni koji gube sate i sate, danju i noću, na koljenima, klanjajući se komadiću kruha skrivenom u kutijici na oltaru, od onog vašeg krivog Boga! (misli se na sat klanjanja). Koliko me razbješnjuju te osobe! Uništavaju mi sva djela koja postižem po tolikim svetogrđima, kršćana, svećenika, redovnica i biskupa…Koliko li svetogrđa trajno žanjem…to je moja neprestana pobjeda…Ali kolike li boli… kolikog li bijesa…ta nerazumna klanjanja…

Mrzim Ružarij (Krunicu):

To pokvareno i trulo oruđe one Žene tamo… To je za mene kao čekić koji mi cijepa glavu … ahiiiii! To je izum krivih kršćana koji me ne slušaju, i zbog toga slijede onu ženetinu! To su krivi, lažni… Umjesto da slušaju mene koji vladam nad čitavim svijetom, ti krivi kršćani idu se moliti onoj ženetini, mojoj prvoj neprijateljici, s tim sredstvom… Ah koliko mi boli uzrokuju… (jecaji placa)

Marijina ukazanja:
Najveće zlo ovog vremena za mene su neprestane prisutnosti (ukazanja) ove ženetine… po čitavom svijetu… To je za mene najveće zlo ovoga vremena… U svim se narodima ukazuje i progoni me otimljujući iz mojih ruku tolike duše… tisuće i tisuće… da bi slušali njezine krive poruke…Na sreću me brane biskupi i moji svećenici koji ne vjeruju toj prezrivoj Ženi…Ne vjeruju i tako unose pometnju… O dobri, dobri su ti moji apostoli hereze … hahaha!…

Magareća poslušnost onom čovjeku obučenom u bijelom:
Ali ono što me najviše uništava je magareća poslušnost onom čovjeku, obučenom u bijelo (=Papa), koji zapovijeda u ime lažnog otkupitelja i vašeg lažnog spasitelja…Kojih li magaraca… ovaca…kunića… ! Slušati jednog čovjeka koji ljubi onu ženetinu tamo… koja me oduvijek progoni…Kakve li sramote… To uništava moje kraljevstvo… Ali ja sam podigao na stotine svećenika, fratara, teologa i biskupa koji su s njim na ratnoj nozi… To je rat bez granica protiv onog bijelog slamnatog pajaca… Ja cu pobijediti, ja cu pobijediti… hahaha! Učinit ću da umre, da bude ubijen… Strašno ce završiti… Mrze ga moji sljedbenici, tog Poljaka koji ljubi onu ženetinu tamo… koji širi Ružarij (Krunicu) one prezrive Žene, kao njezine najomiljenije molitve… Kojeg li bijednika… kojeg li magarca…mene gazi… mene gazi… ohohohohohoh (placno zavijanje)… !

Biblija sveto božja riječ
Sveto pismo je namijenjeno spasenju ljudi Kao riječ Božja Sveto pismo je na prvome mjestu namijenjeno spasenju ljudi. Sveto pismo je izvršilo najjači utjecaj na povijest čovječanstva… Veliko je bogatstvo Sveto pismo. Ono se danas sve više traži i tiska. Prevedeno je na preko 1 500 jezika i narječja, kojima govori više od 90 % čovječanstva. Ono je najčitanija knjiga… Biblija ili Sveto pismo sadrži u sebi riječ Božju koja je upućena ljudima s namjerom da oni otkriju i vrše volju Božju „Sveto pismo je punina vječne radosti.

U Svetom pismu nalazimo riječi vječnoga života. Sveto pismo nije samo napisano da bismo mi vjerovali, već da imamo život vječni, u kojem ćemo vidjeti, istinski ljubiti i gdje će biti ispunjene sve naše želje. Ako se sve tako ispuni, tada ćemo upoznati ljubav koja nadmašuje svaku spoznaju, i tako ćemo biti ispunjeni do savršenstva koje dolazi od Boga.

Sveto pismo nas želi uvesti u to savršenstvo! S takvom namjerom i tim ciljem trebalo bi istraživati i slušati Sveto pismo. Da bismo došli do pravoga puta prema uputama Svetog pisma i pomalo mogli dospjeti do njegovih plodova i cilja, trebali bismo s istinskom vjerom pristupiti Ocu svjetlosti, svim srcem njemu se klanjati, kako bi nam po njegovu Sinu, u Duhu Svetom darovao milost istinski upoznati Isusa Krista.

Znajući da nam On daruje svoju ljubav, možemo spoznajući i ljubeći, čvrsto ukorijenjeni u vjeri i ljubavi, shvatiti širinu i dužinu, visinu i dubinu Svetoga pisma i time savršeno razumjeti beskrajnu ljubav Presvetoga Trojstva. Njemu su upravljene sve želje svetaca, u njemu se nalazi bogatstvo i savršenstvo svega što je iskreno i dobro.“ (sveti Bonaventura). Biblija ili Sveto pismo sadrži u sebi riječ Božju koja je upućena ljudima s namjerom da oni otkriju i vrše volju Božju.

Iako je Biblija, prije svega navještaj života vječnoga, ona također sadrži i mudre i spasonosne savjete i za ovaj naš život zemaljski, za naše dobro duševno i tjelesno zdravlje Iako je Biblija, prije svega navještaj života vječnoga, ona također sadrži i mudre i spasonosne savjete i za ovaj naš život zemaljski, za naše dobro duševno i tjelesno zdravlje. Isus Krist je, prije svega, Spasitelj svijeta i njegovo je otkupiteljsko djelo upravljeno na to da čovjeku daruje život vječni.

Međutim, činjenica je da Isus mnogima pomaže u njihovim ovozemaljskim duševnim i tjelesnim potrebama. Tako je mnoge bolesnike ozdravio i mnogim tjeskobnim osobama vratio istinski mir duše. Spomenuti mudri biblijski savjeti kao i Isusov način postupanja s ljudima, mogu se izraziti kao 10 zapovijedi koje – kad se provode u životu – donose čovjeku mir duše i zdravlje tijela. Svi smo mi pozvani bolje upoznati Sveto pismo. Sveti Jeronim reče: „Tko ne poznaje Sveto pismo, taj ne poznaje Isusa!“

Strogi kontemplativni redovi/ redovnice u klauzuri:

Mnoge mi brige zadaju sluškinjice s ovijenom glavom koje napuštaju sve i sva da se zatvore u četiri zida, žrtvujući sve što je lijepo i dobro radi onog Boga kojega sam samo ja uspio pobijediti…Danju i noću mrtve se bdjenjima i postovima…ne govore slobodno bilo gdje i bilo kada… šutljive su… mole… pjevaju… Da moram ih doista uništiti… jer se nadasve bojim tih zatvorenih redovnica… strašno se bojim… !

One su moji najstrašniji i najopremljeniji neprijatelji… grabe mi iz ruku mnogo duša obaju spolova, svake klase i položaja… Kakve li strašne neprijateljice… Kada počnu moliti za obraćenje neke duše da mi je istrgnu, više nikako ne popuštaju… nikako… nikako…

Ako li pri tome nisu dostatne duge i iscrpljujuce molitve njihovom Krivom Raspetom Bogu, cije «zaručnice» se bez stida nazivaju, tada zapocinju s iscrpljujucim pokorama svake vrste… Kakvih li neprijateljica … kakvih li vojnika prve jurišne bojne… ! Pokušavao sam toliko puta da smanjim zvanja za taj glupi život… ali nažalost do sada nisam uspio. Te ženice su još odviše glupe i tupe, makar su mnogo puta čak doktorirale i di pIomirale… Kakvih li neprijateljica…!


Autor: vjera.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Ne, nije to običan virus koji se proširio samo jednim…