Svjedočanstva

SVJEDOČIO PRED SKUPŠTINOM UN-a: Gledate u čudo, bio sam mrtav – ISUS ME OŽIVIO!

Čudu su svjedočili i liječnici

O. Lee svoje je svjedočanstvo započeo riječima: „Gledate u čudo. Po svim zakonima medicine trebao bih biti mrtav.“ Naime, 12. studenog 2003. godine o. Stoneking doživio je srčani udar na aerodromu u Sidneyu u Australiji. Po njega je stiglo vozilo hitne pomoći u kojem su ga bolničari oživljavali čak deset puta, iako je u Australiji pravilo da se pacijenta ne oživljava više od četiri puta. Velečasni Lee je 45 minuta bio klinički mrtav. Više nije postojala nikakva nada. Ali, tada je u vozilo hitne pomoći odlučio ući – Isus! Srce je odjednom počelo kucati, dah se vratio…

Vozač i bolničar bili su u šoku, nikad nisu doživjeli nešto takvo. Osoba može biti klinički mrtva maksimalno šest minuta, a da ne dođe do trajnog oštećenja mozga. Svima je bilo jasno da je riječ o čudu. Nakon par tjedana, o. Lee se vratio kući u SAD potpuno zdrav.

Sljedeće mu je godine liječnik na redovnoj kontroli rekao da su njegovi nalazi odlični. No, i u nalazima se pojavilo nešto čudesno.

Naime, napravili su i DNK analizu, prema kojoj se vidjelo da su nestali svi markeri za srčane bolesti – iz svake stanice u tijelu!

Takvo je nešto, naravno, nemoguće. Samo je Bog mogao to učiniti.

 

O. Lee je na kraju svog govora pred skupštinom
UN-a rekao: „Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit ćete dar, Duha Svetoga.“ (Dj 2,38).

Ovo čudesni svjedočanstvo možete pogledati i u videu ispod:

 

 

Autor: book.hr

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Prijave sudionika traju do samog susreta! Splitsko-makarska nadbiskupija domaćin je…