SVJEDOČIO PRED SKUPŠTINOM UN-a: Gledate u čudo, bio sam mrtav – ISUS ME OŽIVIO!

Čudu su svjedočili i liječnici

O. Lee svoje je svjedočanstvo započeo riječima: „Gledate u čudo. Po svim zakonima medicine trebao bih biti mrtav.“ Naime, 12. studenog 2003. godine o. Stoneking doživio je srčani udar na aerodromu u Sidneyu u Australiji. Po njega je stiglo vozilo hitne pomoći u kojem su ga bolničari oživljavali čak deset puta, iako je u Australiji pravilo da se pacijenta ne oživljava više od četiri puta. Velečasni Lee je 45 minuta bio klinički mrtav. Više nije postojala nikakva nada. Ali, tada je u vozilo hitne pomoći odlučio ući – Isus! Srce je odjednom počelo kucati, dah se vratio…

Vozač i bolničar bili su u šoku, nikad nisu doživjeli nešto takvo. Osoba može biti klinički mrtva maksimalno šest minuta, a da ne dođe do trajnog oštećenja mozga. Svima je bilo jasno da je riječ o čudu. Nakon par tjedana, o. Lee se vratio kući u SAD potpuno zdrav.

Sljedeće mu je godine liječnik na redovnoj kontroli rekao da su njegovi nalazi odlični. No, i u nalazima se pojavilo nešto čudesno.

Naime, napravili su i DNK analizu, prema kojoj se vidjelo da su nestali svi markeri za srčane bolesti – iz svake stanice u tijelu!

Takvo je nešto, naravno, nemoguće. Samo je Bog mogao to učiniti.

 

O. Lee je na kraju svog govora pred skupštinom
UN-a rekao: „Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit ćete dar, Duha Svetoga.“ (Dj 2,38).

Ovo čudesni svjedočanstvo možete pogledati i u videu ispod:

 

 

Autor: book.hr

 10,025 total views,  2 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.