Svjedočanstva

Svjedočanstvo: Simona ispričala kako se TIJELOVO slavi u njezinom domu


Svako svjedočanstvo iz kojeg učimo je bitno da ga pročitamo to je primjer kako ljudi susreće  Gospodina nakon borbe protiv zla i kako doživit preokret u svom životu, a tako i Simona koja je opisala kako u njezinom domu oživotvorilo Tijelovo blagdan.

Vjera bez djela mrtva je, kaže Simona pa ispriča dirljiv događaj koji se zbio na blagdan Tijelova

Simona Mijoković gotovo je svakodnevni svjedok izuzetnog Božjeg milosrđa i nježne ljubavi našeg Gospodina što ona rado svjedoči na društvenim mrežama i vidljivo dotiče srca tisuća ljudi. Posljednja njezina objava je, kako i sami pratitelji prepoznaju ‘predivno svjedočanstvo o Božjoj prisutnosti’ a kao i svako, i ovo sadži duboku poruku i živom Kristu, a kojeg smo jučer častili u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

‘Blagdana Tijelova. Meni najvažniji dan. Kroz cijeli dan dolaze mi svjedočanstva mnogih osoba koje mi svjedoče o ljubavi prema Euharistiji. O ljubavi prema svetoj misi. Zahvaljujem, cijelo moje biće zahvaljuje o svemu što nam Gospodin kroz Svetu Pričest daruje. Ali znate onu: vjera bez djela mrtva je. Da. Sve što je pisano to se očituje, i kada potpuno otvorimo srce, Gospodin se očituje. Tako je bilo i jučer’ započinje svoju objavu Simona koja kaže da je prije svete mise cijelo vrijeme odzvanjala riječ: ‘Žedan sam’ ali kako kaže, mislila je da umišlja.

‘Prikazala sam svetu misu na osobne nakane uz osobne molitve Gospodinu. Kako sam sjedila na kraju crkve, u srcu mi došlo otiđi blizu Oltara. I krenem i sjednem blizu Oltara. Sveta misa je počela. Moj duh je radostan, a srce klikče, cijelo vrijeme osjećam milost’, piše Simona i nastavlja: ‘I dođe čitanje Evanđelja. Ove riječi duboko su me dotakle :
(Lk 9, 11b-17) Svi su jeli i nasitili se. Predajem Gospodinu sve što mi je na srcu, a ono kaže: Gospodine što mi je činiti? U trenutku Pretvorbe dotrči mi malena djevojčica u naručje. Čvrsto me grleči i ne ispušta me iz zagrljaja .
Malena djevojčica Ester Maria. Išla je samnom na svetu pričest, i onda nakon mise došlo mi je u srcu opet: ‘Gladan sam.”
Nisam se previše obazirala na riječi, misleći ‘umišljam ‘.

I dolazi mama Sarah od Ester do mene. Grli me i meni u trenutku dolazi: dođite k meni doma. Ajmo k meni. Imamo trampolin da se Ester igra s mojom djecom a mi ćemo se malo družiti, pričati. Rekla je: može s osmjehom .
Hodamo prema autu a muž gleda širom otvorenih očiju, ništa mu ‘jasno’ , a ja mu govorim: imamo goste .
Došli smo k nama doma i kažem , sad ću vam napraviti nešto za jesti, a u tom trenutku mama Sarah kaže: ‘Gladna sam.’
U sekundi se vraćam na misli iz crkve. O, Isuse hvala Ti .

Radim ja njima večericu, kuham špagete, radim umak, dinstam ribu, pečem nugettse za Ester i djecu i srce mi se smije.
Cjelo vrijeme svjedočimo jedni drugima i hvalu Darujemo Onome koji je jedino dostojan toga. Ljubljenom Gospodinu.
Nakon večere dolazi mi u srcu jesu li potrebne majki haljine, ona se radosno nasmije i kaže da je molila Gospodina da joj pomogne i danas je ona kod nas. Zahvaljuje Gospodinu na glas slaveći Ga.

Vodim ju u sobu i radosno pokazujem što sam pripremila i darujem od sveg srca. Što čini ljevica neka ne zna desnica i toga se trudim živjeti . U trenutku sam pomislila koliko sam ‘učinila dobra’, ali Gospodin brzo me vratio k Sebi.
Ništa ja nisam učinila nego što mi je dano da učinim. Beskoristni sam sluga.
Sve što sam učinila, učinila sam za Njega i bližnjega. Za Ljubav.
Ta vjera bez djela mrtva je.
A onda Gospodin mi je pokazao kroz ljubav mame Sarah i malene Ester koliko je velik, i da Ljubav zaista nema cijene.
U trenutku Hvalospjev ljubavi izlio se u moje srce. Malo srce. Srce koje se trudi ljubiti.’, dio je dirljive objave Simone.

Hvala Gospodinu na ovom svjedočanstvu i na ljudima spremnim biti Njegovo srce u ovom ljubavi potrebnom svijetu.


Izvor 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Oni koji imaju obitelj i koji žive skupa zajedno u…