Svjedočanstva

Svjedočanstvo oca Jamesa Manjackala (Video)

Još u svome djetinjstvu čuo sam kako se moja majka moli Duhu Svetomu na početku večernjih obiteljskih molitvi koje bi trajale sat do sat i pol.

Nakon moga zaređenja za svećenika 23. travnja 1973. radio sam u misijama otprilike godinu dana.
U američkom magazinu ‘New Covenant’ 1975. slučajno sam pročitao članak o ozdravljenjima i o daru jezika.
Tada sam čuo za karizmatski seminar u Poona na sjeveru Indije. Zajedno s jednim starijim svećenikom iz moje kongregacije posjetio sam seminar na kome je propovijedao o. James d’Souza.

Dok je nada mnom molio, svećenik je rekao:’James, ti ćeš jednoga dana biti karizmatski propovjednik. Bilo je to proroštvo! Posljednjih godina svoga života, proveo sam propovijedajući širom svijeta.
Moj Gospodin Bog me nije nikada napustio u mome očaju.

Prvi put u svom životu, vidio sam uskrsloga Gospodina kako dolazi u svjetlu prema meni. Lice mu je blistalo, Njegova je bijela odjeća svjetlucala. Okruživalo ga je mno

go anđela. Mogao sam čuti melodioznu glazbu anđela. Zagrlio me je; postao sam pred Njim vrlo malen.
Govorio mi je vrlo jasno:’James ti si zauvijek moj svećenik. Čak i kada sam začet u utrobi moje Majke Marije bio si tamo kao svećenik, sudjelujući u mome vječnom svećenstvu.


Izvor: http://www.jmanjackal.net/cro/cro.htm

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
POST U KORIZMI  Mnogi odrasli i djeca diljem svijeta u…