Fra Ivo Pavić

Svjedočanstvo mladog para, kad su imali najmanje nade, Gospodin uslišao njihovu molitvu preko fra Ive Pavića i dobili su dijete

ČUDESNO Kako je Bog preko molitve fra Ive Pavića ovome paru podario čudo Još od puberteta sam imala problema s policističnim jajnicima i neredovitim ciklusima. Ulaskom u brak, kada smo suprug i ja poželjeli imati dijete znali smo da neće biti jednostavno ali smo se nadali da ćemo uspijeti.

Nikad nemojte gubiti nadu, tražite Gospodina svim srcem i moli te i vidje ćete čuda koja Gospodin uslišava ako je molitva iskrene iz srca.

U međuvremenu se pojavio i problem sa štitnjačom, koji je cijelu stvar dodatno otežavao. U osam mjeseci pokušavanja, uz propisanu terapiju specijalista do trudnoće nije dolazilo. Počeli smo gubiti nadu i razmišljati da bi mogli posvojiti dijete.

03. 08. 2017. suprug i ja odlazimo na duhovnu obnovu u župu Bilu (kod Livna) koju predvodi fra Ivo Pavić. Sa sobom sam ponijela nove propisane tablete na blagoslov. Prigodom molitve za zdravlje, fra Ivo je molilo i za neplodne bračne parove, istinski sam Gospodina zamolila za dijete.
Ne dugo (desetak dana iza toga) ostala sam trudna i to bez tableta. Ovim želim posvjedočit prisustvo Isusove milosti u našem životu i potvrditi njegovu istinsku ljubav prema svima nama, i snagu molitve, bilo je čudesno.

U trenutcima u kojima smo se najmanje nadali bili smo nagrađeni. Hvala ti Isuse! Hvala dragom Bogu rodila sam 10.05.2018. dijete, malog zdravog Antu! Hvala Vam što dostojno prenosite Božju ljubav! Neka Vas Bog blagoslovi i da Vam snagu! Vjerujte u snagu molitve i nešto čudesno će se uvijek dogoditi.

Molitva je voda koja struji u život vječni; „A tko bude pio vode koju ću mu ja dati, postat će u njemu izvorom vode koja struji u život vječni.“ (Iv 4,14).

www.rastimo u vjeri.com


Izvor: rastimo u gospodinu

(Visited 139 times, 1 visits today)

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Fra Smiljan: Ne javlja vam se baka s onog svijeta,…