Svjedočanstva

Svjedočanstvo – 13 Godišnjak dječak susreo se sa Isusom!

Dijete je doživjelo strašnu nesreću na moto krosu i umalo umrlo. Bio je u komi, a nakon što se probudio i oporavio, rekao je: “Gledao sam u Kristovo lice.”

U dobi od 13 godina, Micah Anderson je opisan kao duhovit, bistar, suosjećajan dječak.
Njegova majka, Katja Anderson, prisjeća se svog sina u mladosti, kao “samo vrlo smiješnog glupana, vrlo dobrog i nježnog.”

Nesreća na motokrosu

Micah Anderson bio je pametan, dobrodušan, živahan mladić pun ljubavi. Volio je motocross i počeo je rasti kada je, nažalost, 13-godišnjak doživio strašnu nesreću. Motocikl mu je očito smrskao glavu zbog čega je pao u komu. U bolnici su liječnici predviđali da neće preživjeti. Ali usred borbe, Micahovi roditelji očajnički su se molili Bogu za život njihova sina. Tražili su i molitve. Stoga su se tisuće zagovornika diljem svijeta, uključujući obitelj i prijatelje, borili za Micahov život. Tada je njegova majka osjetila mir usred muke.

Molitve nikada nisu prestale

Ubrzo nakon toga, Micah je preživio stanje nadomak smrti, ali je i dalje bio u nesvijesti. A kad se probudio, imao je samo prazan izraz lica. Onda više od tri mjeseca kasnije, liječnici su odobrili Micahu, sada s invaliditetom, da ode kući s novim normalnim životom za obitelj. Ali njegovi zagovornici nikada nisu prestali moliti za njega.

Nakon neprestanih molitava, jednog dana dogodilo se čudo kada je Micah počeo odgovarati i govoriti. A nekoliko mjeseci kasnije, otkrio je kako je Isusa susreo na nebu kada je zamalo umro. Svi su bili šokirani i začuđeni.

Susret s Kristom

“Gledao sam u Kristovo lice”, prisjetio se Micah. “I meleki su Mu se klanjali. Ne postoji objašnjenje koliko sam radosti imao”

Nadalje, rekao je da mu je Isus rekao da će ga poslati natrag na zemlju. A kada je Micah pitao za razlog, bio je uvjeren.

Isus je odgovorio: “Moraju znati za Moju ljubav i život Moga Oca za sve. Bez obzira što su učinili. Voljet ću ih i oprostiti im, prihvatiti ih ako dođu na križ.”

I to je upravo ono što je Micah učinio. Unatoč stanju u kojem se nalazio nakon nesreće, radost ga je ipak preplavila. Mladi vjerni kršćanin ostao je pozitivan i pun nade u životu, znajući da ga je Bog poslao natrag s razlogom.

Ustrajnost, hrabrost i vjera obitelji Anderson također mijenjaju živote. Kažu da je Micah osobno taj koji ih nadahnjuje i daje im ogroman mir u pogledu budućnosti. “On me ohrabruje svaki dan”, kaže Katja.

“Naš život ovdje na Zemlji je kratak, i zašto biste htjeli gubiti svoje malo vremena ovdje na Zemlji na tugu?” kaže Micah u zapanjujućem svjedočanstvu.

Danas Micah svojom pričom nadahnjuje svijet i vodi ljude Kristu.

Bdij i blagoslovljen budi!


izvor: godtv.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Katolička Crkva od davnine njeguje vrijednost posta, a njegov je…