Vijesti

Svi u čudu evo i zašto: Ukrajinci pričaju priče o božanskoj intervenciji s bojnog polja znak ” Munja” na nebu toliko je jaka bila da je uništio tenkove neprijatelja!


Što se to događa u Ukrajini? svi pitaju borba je jača i snažna i dobro napreduju, da nema nebeske zaštite bilo bi teško, kažu Ukrajinci se boriti, vide znak munje i osjete da nisu sami nego im Bog pomaže evo i kako:

Dok cijeli svijet gleda kako se ukrajinski narod hrabro bori protiv ruskih osvajača, mnogi izvještavaju o božanskim intervencijama sličnim onima koje su Izraelci imali kad su se borili protiv protivnika u Bibliji. 

Primaju li Ukrajinci nebesku pomoć u borbi protiv svojih ruskih osvajača?  Pričaju se priče o božanskoj intervenciji koje zvuče uvelike kao izvještaji iz Biblije, uključujući vatreni stup noću i zbunjene ruske trupe. 

U ovotjednoj epizodi CBN News The Global Lane , direktorica CBN-a u Ukrajini Kostyantine Lytvynenko objašnjava da iako njegovi 

 sunarodnjaci pokazuju nevjerojatnu snagu i otpornost u ratu s Rusijom, oni također doživljavaju neku božansku intervenciju. 

‘Neka vrsta munje s neba’ 

Lytvynenko je rekao da je jedan čovjek s njim podijelio priču o svom sinu koji služi u ukrajinskoj vojsci.  

Rekao je da mu je čovjek jedne mračne noći rekao da su vojnici držali svoje položaje i otkrio da ima puno tenkova Ruske Federacije i drugih mobilnih jedinica koje dolaze izravno na njih. Činilo se da će vojnici imati problema s obranom.  

Sin je uzeo telefon i nazvao oca.  

Rekao je: ‘Tata, moraš se odmah moliti. U situaciji smo'”, rekao je Lytvynenko. 

Čovjek je odmah pozvao članove njihove crkve i svi su počeli moliti za ovu hitnu molitvenu potrebu. Ubrzo se sin javio i rekao: ‘Dogodilo se neko čudo.

Izgledalo je kao napad (na Ruse) iz svemirskog broda. Bila je neka vrsta munje s neba’, rekao je Lytvynenko za CBN News. “I iskre su se širile posvuda.” 

To je definitivno bio odgovor na njihove molitve jer čim je bilo jutro ukrajinski vojnici su saznali da su ruski tenkovi i druge mobilne jedinice uništeni. “Svi ti vojnici su mislili da je to možda učinjeno nekakvim oružjem za koje nismo znali”, rekao je Lytvynenko. “Bila je to samo Božja intervencija.

Zato nastavimo moliti za Ukrajini  i dalje tako ćemo biti jači protiv zla a kad Gospodin preuzme u svoje ruke znajte da je pobjeda tu bližu. On je pobjednik u svim borbama protiv ovog mračnog svijeta.

Molimo dalje snažno i hrabro pobjedi će pravda.


Izvor: www1.cbn.com

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
„Bog je zametnuo ne samo jedno neprijateljstvo, nego neprijateljstva i…