Vijesti

SVEĆENIK UPOZORAVA: UVIJEK nosite BLAGOSLOVLJENU VODU sa sobom u hotel ili apartman, evo zašto!

Nikad ne znate..

Veoma često sam na putu, budući da držim seminare i govorim o važnosti Marije u duhovnom životu na raznim susretima. Tako da nerijetko noćim u hotelskim sobama. Jedna od stvari koju uvijek imam sa sobom jest flašica blagoslovljenevode. Doduše, budući da sam svećenik, mogu uvijek blagosloviti vodu, piše vlč. Edward Looney za Aleteia.org, a prenosi Book.hr

Blagoslovljena voda tjera svako zlo

Zašto nosim sa sobom svetu vodu? Zato što je zlo stvarno. Nazočnost zla može ostati u prostoru još dugo nakon što je u njemu učinjeno kakvo zlo. Nikad ne znate tko je prije vas bio u hotelskoj sobi i što je imao sa sobom. Ne znate što se je dogodilo u toj sobi. Blagoslovljena je voda moćna zaštita od zla i može odagnati sve njegove ostatke.

Preporučam vam da uvijek sa sobom nosite bočicu svete vode. Kada odsjednete u hotelu, svakako blagoslovite svoju sobu. Ako nemate svetu vodu, možete ju dobiti u svojoj župi. Nakon što poprskate sobu blagoslovljenom vodom, pomolite se Bogu da zaštiti vašu sobu i zamolite ga za oproštenje na svakom zlu koje je možda počinjeno u tom prostoru. Molite za obraćenje onih koji su prije vas bili ondje i onih koji će doći poslije vas.

Molitve za zaštitu od Zloga

Evo jedne molitve koja vam može pomoći:

Svemogući Bože, molim te da pošalješ svoje anđele da budu sa mnom na ovom mjestu i štite me od napada Zloga. Molim te, oprosti na svakom zlu koje je počinjeno u ovoj prostoriji i daj onima koji su ga počinili milost obraćenja. Rastjeraj sile tame ako prebivaju u ovom prostoru i čuvaj me ove noći, kao i one koji će ovdje spavati poslije mene. Isuse, vjerujem ti!

Nije zgorega pomoliti se i za zaposlenike hotela, koji se također kreću u tom prostoru i izloženu su djelovanju tko zna kojih i kakvih sila u njima.

Druga korisna molitva nalazi se u povečerju božanskog časoslova za svetkovine. Tu molitvu također često molim u hotelu:

Pohodi, molimo te, Gospodine ovaj stan. Odagnaj od njega sve neprijatelje zasjede; anđeli tvoji sveti prebivali u njemu i oni nas čuvali u miru, a tvoj sveti blagoslov bio vazda s nama. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.

Možete zazvati i zaštitu sv. Mihaela arkanđela ili svojeg anđela čuvara. Molitva i sveta voda zaštitit će vas od svih djelovanja Zla i učinit vas spremnima za svaku možebitnu duhovnu borbu.

 

Autor: vjera

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Putnik aviona Aeroméxico, čiji je viralni video pada zrakoplova obišao Internet, kaže…