Izdvojeni članak

SNAŽNA PORUKA Priča iza ovog križa u Španjolskoj je čudesna! Čula se buka i glas koji je rekao…

U crkvi unutar samostana Santa Ana i San Jose u Córdobi u Španjolskoj nalazi se drevni križ. To je slika križa koja pokazuje Isusa razapetog koji desnom rukom visi s križa prema dolje.


Priča iza tog neobičnog prizora ide ovako.

Jednog dana grešnik se ispovijedao svećeniku pod ovim križem. Kada je grešnik ispovijedio vrlo težak zločin, taj svećenik je djelovao vrlo strogo.
Nedugo zatim, ta osoba je opet pala i nakon što je ispovijedao svoje grijehe, svećenik je zaprijetio: ‘Ovo je posljednji put da sam ti oprostio ‘.
Prošlo je mnogo mjeseci i taj grešnik je kleknuo pred noge svećenika pod križem i opet molio oprost. Ali tom prilikom svećenik je bio jasan i rekao: ‘Ne igraj se s Bogom, molim te. Ne mogu ti dopustiti da nastaviš griješiti’.

Ali čudo, kada je svećenik odbacio grešnika, iznenada se čula buka s križa. Isusova desna ruka otkinula se i položila u ovaj položaj pored tog čovjeka, i čule su se sljedeće riječi: ‘Ja sam taj koji krv prolijeva ovoj osobi, a ne ti’.

Od tada Isusova desna ruka ostaje u tom položaju, jer poziva svakog čovjeka (grešnika) da zatraži i primi Njegov oprost.

Izvor: medjugorje-news.com


 

Povezani članci

Učitavam....

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da je to vama u redu, ali možete odustati ako želite. U redu Pročitaj više

Također pročitajte
Evo što se dogodi kad se s vjerom služimo blagoslovljenom…