Sinoć je bilo ukazanje u Međugorju: Gospa otkrila važnu istinu svijetu!

Samo je jedno utočište od sveg zla

Svakog 25. u mjesecu, Gospa, odnosno Kraljica Mira u Međugorju šalje poruku za svijet preko vidjelice Marije. Ovog puta svijetu je poslala uistinu važnu poruku rekavši da je je ona došla među nas kao majka pozvati nas da je Njemu molimo…

“Draga djeco!

Bog me pozvao da vas vodim Njemu jer on je vaša snaga. Zato vas pozivam da se Njemu molite i u Njega se uzdajte, jer On je vaše utočište od svakog zla koje vreba i nosi duše daleko od milosti i radosti na koju ste svi pozvani. Dječice, živite raj ovdje na zemlji da vam bude dobro i nek vam Božje zapovijedi budu svjetlo na vašem putu. Ja sam s vam i sve vas ljubim svojom majčinskom ljubavlju. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

 

Ovo ukazanje prvo je ukazanje od kad je apostolski vizitator za Međugorje mons. Henryk Hoser započeo svoju službu u Međugorju. Vatikanski izaslanik baš je tog dana župljanima Međugorja objasnio zašto je poslan u Međugorje te je rekao nešto uistinu snažno: Međugorje je izvor milosti!

‘Sveti Otac poslao me u Međugorje da pomognem ‘ocima franjevcima organizirati ovo mjesto prihvata koje je mjesto izvora milosti’, rekao je Hoser na kraju misnog slavlja pred tisućama ljudi.

 

Autor: vjera/rastimo u vjeri

 12,902 total views,  4 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.