ROZOTA PUSTOŠI! Nećete vjerovati što su postavili u crkvu u Francuskoj!

Smiluj nam se Gospodine

Prekrasna sveta crkva svetog Pierre d’Arène u Nici u Fransukoj je oskvrnjena sablažnjivom izložbom, smatraju brojni posjetitelji koji objavljuju fotografije na društvenim mrežama, a neke su toliko neprihvatljive da ih i Facebook cenzurira.

Ova sveta Crkva ima šest bočnih kapela, od kojih je jedan posvećena velikom svecu Ocu Piu iz Pietrelcine. Tu su čuvaju i crkvene relikvije pape Ivan XXIII. i Ivan Pavao II.,cara Karla I., itd. No također, crkva je u posljednje vrijeme pretvorena od sakralnog prostora u zabavni, izložbeni prostor, pa se svako malo izlažu radovi neke suvremene umjetnosti ili se pak održavaju razni koncerti koji narušavaju svetost ovog mjesta.

Najnovija izložba užasnila je posjetitelje a najviše plavi kip izložen pod nazivom „Simia Dei” što bi značilo da označava – MAJMUNA BOGA! Prema izložbi ovaj je lik označen je i kao Adam, a predstavlja prvog čovjeka koji je po teoriji evolucije nastao od majmuna što predstavlja svojevrstan most prema teoriji evolucije te se pojačava mišljenje o ljudima stvorenim od majmuna, a ne od Boga.

Izložba je bila želja lokalnog župnika-svećenika, oca Gil Florinija.

Gorilu je osmislio Patrick Schumacher. Ne može se prikazati, primjerice, na Facebooku jer je cenzurirano, ali djeca u crkvi očigledno tome mogu biti izložena.

‘Kada dakle vidite da grozota pustoši, po proroštvu Daniela proroka, stoluje na svetome mjestu – tko čita, neka razumije: koji se tada zateknu u Judeji, neka bježe u gore; 1tko bude na krovu, neka ne silazi uzeti što iz kuće; 1i tko bude u polju, neka se ne okreće natrag da uzme haljinu! A jao trudnicama i dojiljama u one dane!
I molite da bijeg vaš ne bude zimi ili subotom, 2jer tada će biti velika tjeskoba kakve ne bijaše od početka svijeta sve do sada, a neće je ni biti. I kad se ne bi skratili dani oni, nitko se ne bi spasio. No poradi izabranih skratit će se dani oni.Ako vam tada tko rekne: ‘Gle, evo Krista!’ ili: ‘Eno ga!’ – ne povjerujte! Ustat će, doista, lažni kristi i lažni proroci i iznijeti znamenja velika i čudesa da, bude li moguće, zavedu i izabrane. Eto, prorekao sam vam.’ (Mt 24)

To se pak odnosi na proroka Danijela koji pak upozorava: “Čete će njegove doći i oskvrnuti svetište-tvrđu, dokinuti svagdašnju žrtvu i ovdje postaviti grozotu pustoši.” (Dn 11,31) 

Tko ima oči neka vidi!

U Francuskoj, Belgiji, Njemačkoj Nizozemskoj, brojne crkve su službeno oskvrnjene, zatvorene i prodane posljednjih nekoliko godina.  One su prenamijenjene pa se tako u prostorima gdje se slavila Kristova žrtva otvaraju supermarketi, teretane, restorani, diskoteke itd. Razlog tom velikom otpadu i grozoti pustoši su vjernici i pastiri koji su odbacili Boga.

Oprosti nam Isuse, smiluj se.


Autor: Vjera

 2,506 total views,  3 views today

Komentar

0 Komentara

  Nema komentara!

  Trenutno nema komentara, ali vi možete biti prvi koji će ostaviti komentar za odabranu objavu.

  Postavite odgovor

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  *

  Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.