„Roditelji su često slali „K VRAGU “ svog sina, jednog dana su ga našli obješenog u sobi“ – fra Ivo Pavić

undefined

„Bio je to pravi dečko, sposoban, sportaš…međutim, njegovi su roditelji znali često reći „aj k Vragu“, ne znajući da su svog sina tom kletvom poslali u ralje Đavla“, priča stravičnu priču fra Ivo Pavić. „Vrag čeka, te ga je jednog dana i „zaskočio“, roditelji su našli svog sina obješenog u sobi!“, priča fra Ivo. „Došli su na duhovnu obnovu i tek su im se tad „otvorile oči“ i tek tada, nakon što su zakopali sina, shvatili su što su radili svom sinu“, priča naš dragi fra Ivo Pavić.

Mi smo narod koji ima jako puno opasnih psovki i kletvi. A jako se ponosimo što smo katolici. Nevjerojatno je to da tako jaku kletvu roditelji upotrebljavaju kao „poštapalicu“ nad svojom djecom. Uistinu, želite li, zaista, želite li doživjeti ovakvu tragičnu sudbinu? Zar vam se treba dogoditi teška obiteljska tragedija da prekinete djecu slati „k Vragu“?!

12282917_10205806286821274_738530317_n

 

Fra Ivo Pavić nije jedini svećenik koji upozorava na ovu opasnu kletvu. Vlč. Zlatko Sudac: „Ljudi, što vam je?! Šaljete svoju djecu „k Vragu“ pa znate li što radite svojoj djeci?! Jeste li svjesni što radite?!“

Mons. Milivoj Bolobanić: „U svojoj sam praksi vidio da su najteže posljedice bile kada su roditelji proklinjali vlastitu djecu ili, pak, djedovi i bake svoju unučad. Prokletstva su imala vrlo teške posljedice kada su se odnosila na životnu sreću i uspjeh u životu. Neke majke proklinju svoju djecu iz loše navike. Šalju svoju djecu k Vragu a da to ozbiljno ne misle. No, zao duh sluša; i čim mu netko odškrine vrata, on spremno ulazi. No poslije toga teško izlazi.“

12283036_10205806289141332_557220983_n

A naš je Gospodin rekao: Ja vam kažem da će ljudi za svaku nekorisnu riječ što je izreknu odgovarati na Dan sudnji.

Tvoje će te riječi opravdati, tvoje će te riječi osuditi (Mt 12, 36 – 37).“

Sveti Ivane Bosco, U Ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Dominiče Savio, U Ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Antune Padovanski, U Ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Sveti Mihovile, U Ime Božje Ljubavi, moli za nas!

Marijo Pomoćnice kršćana, moli za nas!

ISUSE, UZDAM SE U TEBE!

Brat Ivan

 

Preuzeto iz: Kako prepoznati zamke Zloga, Milivoj Bolobanić

9,312 total views, 6 views today

Facebook Comments

Admin

4 komentara

 1. Avatar
  Mihaela studeni 25, 2015

  Svatko može u ljutnji i afektu izgovoriti svašta.. Tako sam i ja.. Ali od kad sam naišla na ovu molitvu svaki je dan izmolim a naučila sam i svoju djecu da je mole ( kratka je ali jezgrovita i moćna ) : ” Povlačim sve negativne riječi koje sam izgovorila protiv bilo koje osobe, poništavam ih u Isusovo ime i zamijenjujem riječima blagoslova. ” Isto tako se može izmoliti i u odnosu na sebe : ” Povlačim sve negativne riječi koje je protiv mene izgovorila bilo koja osoba, poništavam ih u Isusovo ime i zamijenjujem riječima blagoslova”. Ja dodam na kraju još i treći dio : ” Povlačim sve negativne riječi koje je protiv moje obitelji, rodbine, prijatelja, znanaca, dobročinitelja, domovine, naroda i Crkve izgovorila bilo koja soba, poništavam ih u Isusovo ime i zamijenjujem riječima blagoslova.”

 2. Avatar
  dubravka studeni 25, 2015

  Svaka majka u ljutnji i iz neznanja je psovala svoju djecu pa tako i ja . Već dugo se molin za svoju djecu izreknem molitvu blagoslova zamolim Boga da blagoslovi moju djecu , ljude s kojima se druže i prostore u kojima se nalaze neznam dali je to dovoljno ali vidin da su neke stvari krenule nabolje.

 3. Avatar
  katica Radman studeni 24, 2015

  Pročitala sam vaše članke o “proklinjanju” i predavanja “k vragu” . Moram priznati da sam se jako zamislila! Naime moji svekar i svekrva svoju djecu predaju “k vragu” a svekra uz to još i proklinje. Moram još napomenuti da je svoj djeci sve krenulo nizbrdo. Ja i moj suprug smo imali teških svađa koje smo hvala Bogu rješili! Djete nam je operiralo glavu jedva se izvukla sad je Bogu hvala dobro.
  Mužev brat svećenik ima dijete autistično, drugi brat ima problema sa kockanjem , sestra mu se rastaje od muža, druga sestra se opija i u takvom stanju ima odnose rodila je curicu i ne brine o njoj , zivi sa roditeljima koji je štite do te mjere da je ostala ponovno trudna , rodila curicu i dala je na posvajanje. Treća muževa sestra je ljubomorna osoba i iskompleksirana što se da primjetitna daleko,a moj suprug toliko psuje i kad mu rečem da umukne još je gori. Otac mu je isto psovač. Dajte mi savjet molim vas. AnonimnoJako se molim i na svakoj misi ih preporučam Bogu i on mi je jedini oslonac . Moj muž se dosta nabolje promjenio. Ali kad mu majka napuni uši sa lažima sljede problemi i ja se osjećam kao da se borim sa vjetrenjačama?

 4. Avatar
  Barbara studeni 24, 2015

  Hvaljen Isus i Marija! Ja imam dvoje djece koju sam par puta u ljutnji psovala i klela. Sada se puno kajem i molim za svoje grijehe. Zivim u teskim uvjetima i kako god pokusam na lijep nacin svojoj djeci objasniti neke zivotne stvari, oni to niti cuju niti razumiju (u stvari nece) nisu mali, nego mlade punoljetne osobe. Svakoj majci je naj bitnije da su njena djeca ziva i zdrava, ali desi se da vrag iza kuta viri i ceka kada je covjek naj ranjiviji da ga navrati na rijeci koje nisu primjerne ni za osobe koje ne poznajes, a kamoli za svoju rođenu djecu. Zelim da mi date savjet, koju molitvu da molim svaki dan, da te moje rijeci nikada ne utjecu na moju djecu, a ja da nikada vise ne dođem u tako grijesno iskusenje! Unaprijed hvala! Bog svama! Lijep pozdrav!

Leave reply

<

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

%d blogeri kao ovaj: